Email Users – plugin WordPress


Dacă ai un blog cu mulți subscriberi sau cu mai mulți autori cea mai simplă modalitate de comunicare este prin intermediul mailului. Poți intra în contul tău de mail și trimite de acolo un mail, dar nu ar fi mai simplu dacă ai putea face asta direct din interfața blogului tău?! Email Users este un plugin ce îți permite să trimiți un mail utilizatorilor înregistrați din administrarea blogului. Fără conturi suplimentare de mail, fără client de mail gen Outlook. Poți trimite mail doar unui utilizator, mai multor utilizatori sau îi poți filtra în funcție de grupul din care fac parte (administratori, editori, subscriberi, etc.)

imagine

 imagine

De asemenea poți anunța articolele noi. Din păcate, nu direct din editor, ci dintr-o pagină dedicată unde poți trimite o notificare despre ultimul articol publicat.

imagine

Formatul mailurilor este selectabil între text simplu sau HTML, sunt disponibile o serie de taguri cu care poți personaliza mailul, iar toate adresele de mail sunt puse la BCC, adică destinatarii nu vor vizualiza celelalte adrese de mail la care a fost trimis. Cu un plugin precum Role Manager poți decide care utilizatori au dreptul de a folosi această funcționalitate.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. TeeTY spune:

  La ce folos daca-ti iei o gazduire in Romania si aia au o politica de a nu trimite mai mult de 5 e-mailuri pe minut (ma refer la trimiterea de e-mailuri unui numar mare de abonati), macar de era restrictionat la ora. Cei de la DreamHost au 200/h si daca le demostrezi ca abonatii tai indeplinesc niste cerinte (sa existe adresele lor ip, sa aiba link de dezabonare si multe altle) iti ridica la 500/h. Cei de la LunarPages cred ca au cel putin 500/h. Chiar, daca ai timp poti face un articol despre preturile pentru gazduire cerute la noi in Romania si diferetele de afara. Aici platesti o multime de bani si tot sunt limitate unele chestii. Iar afara cu 10$ maxim pe luna ai nelimitat tot.

 2. radu.capan spune:

  Eu iti pot spune ca la Doreo.com, unde sunt cu cateva situri, pot trimite pana la 3.000 emailuri pe ora (si chiar trimit, zilnic de cateva ori: am peste 2200 de abonati la Catholica.ro). Iar limita poate fi crescuta. In RO intr-adevar si eu am avut probleme si mi-au spus ca daca doresc sa trimit multe emailuri sa imi iau un pachet (mult mai) scump.

 3. Păun Eugen spune:

  Nu am avut niciodata hosting in afara pe care sa il folosesc in mod curent, decat rar, pentru experimente. Si nici asa nu am fost prea incantat. Cat despre partea cu nelimitat, lucrez in vanzari, stiu prea bine cum sta treaba cu prezentarea unei oferte nemaipomenite si cu conditiile la care e supusa acea oferta.

  Nelimitat nu exista fizic!

  Pluginul acesta nu este destinat trimiterii de newsletters. Personal nici nu recomand folosirea serverului pe care esti gazduit pentru trimiterea bulk de mailuri. Mai simplu si mai elegant este sa folosesti un server de mail dedicat sau sa te conectezi prin SMTP la Gmail, de exemplu. Pentru asa ceva folosesc Pommo, se gaseste pe sf.net, si trimit saptamanal in jur de 2000 de mailuri fara nicio problema. Normal cu un anumit timeout in ce priveste mailurile/secunda si domeniile (yahoo.com, gmail.com, etc.) catre care sunt trimise. Altfel risti sa ajungi in spam.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *