Aventurile lui Mary Ann, regina Piraţilor Norocoşi


The Adventures of Mary Ann: Lucky Pirates este un foarte complex joc de tip match 3, care îmbină mai multe variante ale acestui tip cu alte provocări sub forma unor mini-jocuri. Povestea nu o aflăm automat la intrarea în joc, ci doar dacă dorim, dând click pe butonul Story. Astfel, dacă vă interesează să ştiţi, Mary Ann e orfană de mică, şi în timp ce îşi petrecea timpul spălând puntea unei mici nave de pescuit, visa la aventuri pe mare. Dar atunci când un marinar blestemat aduce nenorocirea şi asupra vasului ei, Mary Ann ajunge la comandă şi va trebui să îl ajute pe acesta să ajungă pe Insula Craniului, unde va putea rupe blestemul şi îşi va găsi odihna veşnică. Iar Mary Ann va ajunge regina piraţilor din Caraibe. Dar drumul până acolo nu este uşor.

imagine imagine

În principalul stil de joc, pe care îl învăţăm la Şcoala Piraţilor, ni se cere să conducem corabia pe o hartă, pentru a aduna diamante, pergamente, steaguri de piraţi sau alte obiecte. În drum întâlnim însă nave inamice, monştri marini sau piraţi-fantomă. Lupta se va purta pe tabla de match 3, în stilul "luptelor" din Puzzle Hero, pentru cei care l-au jucat: noi şi duşmanul avem dreptul pe rând la câte o mutare, diferitele piese pe care le eliminăm având un anumit efect asupra lui sau asupra noastră, şi va trebui să alegem care ne sunt cele mai avantajoase într-un anumit moment. În plus, piesele cu craniu sunt capcane pentru noi: dacă duşmanul face o formaţie de 3 lângă ele, creşte gradul de distrugere pe care ne-o vor provoca atunci când ajung jos. În schimb noi le putem reduce puterea sau distruge dacă facem formaţii lângă ele. Acest element adaugă o provocare în plus la strategia pe care trebuie să o gândim.

imagine imagine imagine

Pe parcursul jocului putem găsi diferite arme sau obiecte care ne ajută, şi putem şi să cumpărăm altele de la magazin, pe care vom putea apoi alege cum şi când să le folosim. Alte stiluri de joc sunt acela în care trebuie să curăţăm tabla de toate piesele întunecate, sau acela prin care o ajutăm pe Mary Ann să găsească drumul spre o comoară, eliminând piesele care acoperă cărarea până acolo şi ferind-o în acelaşi timp de duşmani – ca în Jewels of Cleopatra, din nou pentru cunoscători. Mai există şi mini-jocuri de tipul minesweeper, unde vom săpa după comori ascunse. Putem şi să ne încercăm norocul la "cazinoul" piraţilor, pentru a câştiga sume frumuşele la poker sau la ruletă, de cheltuit apoi la magazin. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *