Digsby se laudă cu ce poate face


Despre Digsby am scris acum câteva luni, în primăvară (vezi Digsby: pentru mesagerie instant şi nu numai). De atunci nu l-am mai prea folosit, dat fiind că folosesc zilnic GTalk, iar Meebo îmi este suficient când vreau să intru pe Yahoo! Messenger. Digsby nu este foarte îndrăgit, în speţă pentru consumul de RAM (dar fiecare versiune nouă se laudă că a redus consumul), precum şi pentru gafa amestecării kitului cu alte programe nu întotdeauna dorite (între timp parcă problema s-a rezolvat). Pidgin e adversarul numărul unu pentru Digsby, şi probabil aşa se explică şi o tentativă de campanie de promovare.

Dacă nu aţi folosit niciodată Digsby urmăriţi clipul de mai sus. Dacă vă convinge, instalaţi (cu grijă) programul şi acordaţi-i o şansă, măcar câteva zile. Apoi decideţi. În marea de reţele sociale existente, un astfel de program poate fi foarte valoros pentru unii. Mie îmi place la Digsby modul non-intruziv de dialog.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. gxg spune:

    Eu folosesc Trillian Astra care de asemenea integreaza mai multe protocoale de mesagerie instant, plus Twitter si Facebook.

  2. Mi Hai spune:

    Digsby e super dar inutilizabil pentru Yahoo dacă eşti după un firewall sau un proxy de web. Şi asta cam strică tot.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *