Photo Flash Maker – versiunea gratuită


Ai un set de fotografii şi ai vrea să le expui într-un slideshow pe situl tău? Photo Flash Maker este un program care are o versiune comercială… şi una gratuită. Cea gratuită are evident anumite limitări: cel mai deranjant este că la sfârşitul derulării apare un slide negru cu logoul programului. Prea mare preţul? Cumpăraţi versiunea pro pentru 50usd şi gata 😉 . Sau căutaţi un alt program. Dacă în schimb vă convine, hai să vedem ce poate el. În primul rând vă va întâmpina cu un vrăjitor (wizard) care vă poate trece prin tot procesul fără să intraţi în program, cu adevărat, vreo secundă! Da…

imagine

Varianta pentru pretenţioşi presupune închiderea vrăjitorului şi parcurgerea paşilor cu răbdare. Evident se începe de la selectarea fotografiilor. Apoi alegeţi tranziţiile între imagini (vezi captura de mai sus). În tabul Theme puteţi alege dintre temele existente. Nu le-am numărat, aveţi din ce alege, dar aici depinde mult de gusturi dacă găsiţi ceva pe plac sau nu. Nu uitaţi să debifaţi Enable URL on Photo sau dacă vreţi să rămână, măcar mergeţi la More Options şi schimbaţi linkul cu linkul sitului Dvs (altfel un click pe imagini va duce pe situl programului). Tot din această pagină puteţi pune o “coloană sonoră”. Nu aveţi acces la Advanced (la setările temei) decât dacă mergeţi pe varianta comercială a programului. În fine, în ultimul pas puteţi alege între câteva opţiuni de publicare (Flash, prezentare de pus pe CD, sau Flash încărcat pe un sit)

imagine

Dacă mergeţi pe flash generat, în codul HTML mai apare un link spre situl programului, dar evident puteţi scăpa de acel link. Pentru a vedea ce poate face programul (exemple adică) mergeţi aici. O alternativă ar fi Sothink Photo Album Maker, prezentat nu de mult timp.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *