Doar azi gratuit: Wondershare Photo Collage Studio


Dacă nu s-ar apropia Crăciunul nu aş fi recomandat probabil acest program. În primul rând pentru că se adresează în special celor care vor să tipărească. Nu că aş fi foarte ecologist, dar sincer câţi îşi permit să tipărească acasă color astfel de colaje? Dar Crăciunul vine, şi poate unii vor dori să creeze felicitări personalizate, amintiri, calendare (tipărite la firme de profil)… Bunicii se vor bucura să primească aşa ceva cu pozele nepoţilor lor 🙂 . Al doilea motiv pentru care poate aş fi sărit este că programul, oferit gratuit, e totuşi ciuntit faţă de ce am cumpăra. Normal costă 30usd, acum se vinde la 20usd, iar utilizatorii GAOTD pot să îl cumpere la 50% din preţul… iniţial, deci la 15usd. Maaare reducere faţă de 20usd. În fine… Am început cu criticile dar…

imagine

… programul e totuşi notabil. Hai să cităm prezentarea: Wondershare Photo Collage Studio 4.2.10 este un instrument uşor de utilizat şi amuzant care vă permite să creaţi colaje şi albume de colaje extraordinare pentru a fi printate. Având numeroase tipuri de şabloane de albume de colaje, abţibilduri şi rame foto pentru orice ocazie, puteţi alcătui din pozele dvs. o compilaţie artistică. Mai mult, puteţi crea albume foto, felicitări, calendare şi mai mult decât vă puteţi imagina. Faceţi Ziua Recunoştinţei şi Crăciunul mai distractive şi impresionante cu Wondershare Photo Collage Studio 4.2.10!

 • Transformaţi pozele în colaje şi albume de colaje în câteva minute.
 • Numeroase şabloane pentru colaje şi schiţe pentru Ziua Recunoştinţei, Crăciun….
 • Design-uri multiple pe pagină într-un singur proiect
 • Wordart, abţibilduri, rame foto, ştampile, mulaje & multe altele
 • Retuşarea pozelor şi adăugare de filtre cum este cel pentru poze vechi (sepia) şi altele.
 • Desene măzgălite magic
 • Felicitări şi calendare personalizate făcute de dvs.
 • Printaţi direct pentru a împărtăşi pozele oriunde
 • Salvaţi în formate JPG, JEPG, PNG, BMP, TIFF

Atenţie: lansaţi Activate.exe cu drepturi de administrator dacă vreţi ca înregistrarea să meargă. După aceasta puteţi folosi programul pe drumul cunoscut: alegeţi un template, alegeţi pozele, aşezaţi-le în template şi eventual mai puneţi şi diverse decoraţiuni (de la clipart la texte proprii). La final puteţi salva imaginea ca tapet (wallpaper) sau în diverse formate (BMP, JPG, PNG, TIFF) pentru tipar eventual. Găsiţi aici oferta GAOTD, sau puteţi începe descărcarea celor 50MB direct de aici. Dacă vreţi exemple mergeţi aici, iar pentru un material video despre program aici. Oferta specială la 15usd (cu programul complet!!!) o găsiţi aici.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. mihai gavra spune:

  Multumim domnule Radu pentru timpul acordat noua incepatorilor. Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca rabdarea. As dori sa fac o remarca, care sper sa nu va supere. Cuvantul CRACIUN pentru crestini e prea sarac si cam paganesc. NASTEREA DOMNULUI suna si inseamna altceva (nu arderea cracilor). Rugamintea mea e sa fim crestini. Multumesc si imi cer iertare ptr. indrazneala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *