Eden – dobândiţi o tot mai mare reputaţie de horticultor


Jocul intitulat Eden – ceea ce ne poate duce cu uşurinţă cu gândul la Grădina Edenului – este un match 3 cu flori pe care trebuie să le cultivăm, din acelea care fac grădinile să arate ca un colţişor de rai. Povestea ne poartă prin lumea întreagă, întâlnind diverse persoane cu care încheiem diverse contracte, dobândind treptat o tot mai mare reputaţie de horticultor. Pe lângă puncte în joc şi mulţumirile lor călduroase la final, primim şi diferite informaţii interesante despre diferitele specii de flori – pentru cei interesaţi şi care au răbdare să se oprească puţin să le citească, în loc să meargă mai departe cu jocul.

imagine imagine

Bineînţeles că elementele cu care trebuie să facem formaţiuni de minim 3 sunt flori. Scopul principal este acela de a aduna suficientă apă pentru a uda florile care ne-au fost comandate. Atunci când facem o formaţie de trei, piesele din careu pe care se aflau ele se umplu cu apă. Când o coloană întreagă se umple cu apă, aceasta începe să se golească în rezervorul din partea de jos a ecranului, şi când l-am umplut şi pe acesta, se termină, aţi ghicit, un nivel. La fiecare nivel avem câte o facilitate specială, pe care o putem obţine dacă facem suficiente formaţiuni de 4 sau 5 flori, sau pe unele dacă facem una după alta două formaţiuni cu acelaşi fel de floare…

imagine imagine imagine

Primim astfel baloane de apă care umplu rapid o coloană întreagă, vârtejuri care golesc rândurile şi coloanele din apropiere, pietre preţioase mistice care elimină florile din preajmă identice cu cea cu care le-am schimbat locul… Mai există şi alte moduri de joc – într-unul dintre ele, de exemplu, trebuie să eliminăm buruienele aducându-le în partea de jos a ecranului. Ne putem "antrena" în toate modurile de joc în afara poveştii principale, alegând din meniul principal al jocului Instant Action. Dacă la un moment dat nu sunteţi siguri ce face sau cum puteţi obţine o anumită facilitate specială, consultaţi cu încredere semnul întrebării din partea stânga-jos a ecranului, "răsfoiţi" şi vă veţi lămuri. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *