Delicious – Emily’s Holiday Season


Jocul Delicious – Emily’s Holiday Season vrea să ne introducă în febra sărbătorilor de iarnă – imaginaţi-vă că aveţi de condus un mic hotel cu restaurant, la care clienţii vin unii după alţii ca să mănânce, să se cazeze, pentru diferite alte comisioane, toate acestea în timp ce încercaţi să şi organizaţi o petrecere de sărbători pentru părinţii şi rudele dumneavoastră. Este vorba, după cum v-aţi dat seama, despre un joc de management al timpului, în care eroina noastră, Emily, este în căutarea unui local în care să organizeze o petrecere în familie, dar se trezeşte şi cu un nou loc de muncă. Ea speră ca între sarcinile de serviciu să mai aibă şi timp pentru organizarea petrecerii.

imagine imagine

Aşadar, pe lângă principala ocupaţie de a-i servi pe clienţi, trebuie şi să cureţe localul, să aşeze pe mese cartonaşele cu numele invitaţilor, să stea de vorbă cu diferitele persoane care intră în hotel… Iar clienţii nu prea îi lasă mult timp liber: vin pe rând la tejghea sau la mese şi comandă de mâncare, şi bacşişul lăsat depinde de cât de repede sunt serviţi. Dacă la început tot ce trebuie să faceţi este să puneţi mâncarea pe tăvi, să le-o daţi şi să încasaţi banii, mai apoi vin şi mâncăruri ce necesită să fie gătite în mai mulţi paşi, şi care se pot şi arde dacă nu le luaţi la timp de pe foc. De asemenea, clienţii vin să predea cheia camerei sau să se cazeze, să îşi ridice corespondenţa lăsată de poştaş – atenţie, dacă cumva, prea ocupaţi, nu aţi preluat plicul sau pachetul de la poştaş, acesta poate pleca şi clientul va fi supărat.

imagine imagine imagine

Puteţi de la un moment dat să achiziţionaţi diferite decoraţiuni tematice, care vă sunt şi de ajutor în joc – puteţi alege bradul care îi face pe clienţi să fie mai generoşi, dar ar putea fi mai util vâscul să îi facă mai binedispuşi, pentru a nu pleca prea repede atunci când multele sarcini vă copleşesc. Emily nu se va opri la primul hotel din joc, Snuggford Hotel, ci ne va duce mai apoi şi prin alte locuri cu nume precum Winter Fair sau Mo’s Farm. Atenţia la detalii a realizatorilor jocului, provocarea pe care o constituie faptul că acesta vă ţine în priză, precum şi diferitele situaţii neaşteptate cu care vă confruntaţi, determinate chiar de felul în care aţi realizat o anumită sarcină sau de deciziile pe care le-aţi luat, fac din joc unul atractiv şi pasionant. La fel – după cum am citit pe internet – ca predecesoarele lui în seria Delicious: Emily’s Taste of Fame, Emily’s Tea Garden. Cei care nu le-au jucat, poate vor fi tentaţi să le achiziţioneze şi pe acestea. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. reby spune:

    E cel mai tare joc super… Super… super am ajuns la al treilea loc nivelul 5 si e super si putin greu dar eu lam dowlandat de vreo 10-11 ori sa pot juca atat de mult… Bai frate bagati si voi macar o ora jumate, doar o ora e naspa. Hai bai, va rog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *