Profitaţi de decembrie: softuri-cadouri din plin!!!


Eu mă bucur şi astăzi de minilaptopul HP câştigat anul trecut în decembrie la un concurs pe un sit indian 🙂 . A fost cel mai scump obiect câştigat de mine prin concurs. Aşa că vă spun din experienţă: profitaţi de luna decembrie că pe multe bloguri de limbă engleză stau premiile şi vă aşteaptă. Din păcate văd că HP nu a mai repetat isprava (recesiunea economică?) dar sunt multe programe puse la bătaie pe diverse situri. Condiţiile de concurs diferă, dar ce vă prezint eu acum cere pur şi simplu să comentaţi (nu ştiţi engleză? scrieţi “I’m in” şi e suficient), dând corect adresa Dvs de email.

imagine imagine

Vă recomand să vedeţi deci concursurile zilnice (începute de câteva zile, dar mai sunt încă multe zile în care să participaţi) de pe gHacks şi TechPP. Zi de zi alt soft este pus la bătaie şi nu se dau o licenţă ci mai multe, deci şanse sunt. Cu puţin noroc poate câştigaţi ce doriţi (un sfat: participaţi la concursurile ale căror premii chiar vă interesează – altfel vă veţi trezi poate cu un premiu ce vă este inutil). gHacks a început suita de concursuri la 1 decembrie, oferind programe precum MediaMonkey Gold, Panta Internet Security 2010 sau Advanced SystemCare Pro. TechPP a început concursurile la 26 noiembrie, oferind programe precum Glary Utilities Pro, CybernLink PowerDirector sau CuteFTP Home. Pe ambele situri concursurile se schimbă zilnic şi durează până în 24, respectiv 25 decembrie.

Sunt şi zile speciale… ca cea de azi. Dacă mergeţi azi pe TechPP – aici e concursul – puteţi câştiga imediat (aproape) EASEUS Partition Master Professional. Da, nu e cu tragere la sorţi. Trebuie să completaţi datele aici şi apoi să comentaţi la articolul-concurs (când se termină concursul primiţi un link spre program). Celălalt sit ce oferă? Are aici concursul iar premiile sunt 15 licenţe de SUPERAntiSpyware Pro.

imagine

Din păcate pe situri româneşti nu prea curg premiile în decembrie, sau nu ştiu eu. Go4it.ro a oferit Windows 7, iar acum încă mai oferă BitDefender 2010. Dar nu sunt competiţii ca pe siturile de limbă engleză. Aş remarca totuşi un concurs care se încheie mâine, 8 decembrie, şi poate vreţi să vă încercaţi norocul. FaraVirusi.com vă mediază o licenţă Avira pe un an de zile. Dacă mai ştiţi concursuri, pe situri străine sau româneşti, poate le semnalaţi în comentarii, să ştie şi alţii. Şi… succes!

PS: Ştiu că părăsesc profilul CNet.ro, iertare, dar poate printre cititorii noştri sunt unii interesaţi de un album muzical deosebit (cu Papa Benedict al XVI-lea). Împreună cu Universal Music România, pe Catholica.ro (situl unde lucrez în principal), avem un concurs în valoare de peste 700 de lei! Sunt trei premii: un album ediţia Super Deluxe şi două albume Deluxe Book. La fel: trebuie doar să indicaţi adresa de email şi la sfârşit vom trage la sorţi câştigătorii. Evident, adresa Dvs de email nu va fi folosită în alte scopuri.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. ady spune:

    Pacat ca ca nu am gasit concursuri de genul acesta si pentru Windows Mobile. Dar… cine stie?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *