Ascultăm colinde online


Dacă mergeţi pe Trafic.ro la secţiunea Spiritualitate veţi vedea un sit ce a crescut ca Făt Frumos în aceste zile (este pe locul 2!!!). Nici măcar nu este un sit cu un domeniu propriu, ci un blog găzduit pe Blogger.com. Secretul succesului: e în tot cu sezonul. Colinde-Craciun.blogspot.com (sur)prinde în adresă cuvintele cheie ale acestei perioade: Colinde+Crăciun. Conţinutul nu este ceva original, ci o selecţie de colinde de pe YouTube şi, probabil, şi din alte surse. Da, situl e plin de reclame (în captura de mai jos dreapta le-am curăţit, să nu apară), dar dacă trecem peste ele vom găsi un conţinut destul de bogat şi o selecţie gata făcută, ce ne scuteşte de muncă (prin muncă se înţelege “răsfoit” YouTube-ul).

imagine imagine

Dar mai sus vedeţi că am pus ca primă captură un alt sit: pe CrestinOrtodox.ro există o secţiune bogată, cu colinde. Sunt câteva sute şi le puteţi asculta chiar acolo. Majoritatea, dacă nu toate, sunt doar audio (poate sunt şi video dar mi-au scăpat mie???). Şi să vă spun ceva… dacă nu v-aţi prins deja: dacă vă uitaţi în sursa paginii şi căutaţi .mp3 veţi găsi linkurile directe spre piese, aşa că ce vă place puteţi descărca pentru a le asculta oricând, şi fără internet.

imagine

Desigur, colinde se găsesc multe şi pe Trilulilu.ro şi pe alte situri româneşti cu muzică. De unde preferaţi să ascultaţi – online – colinde? Aveţi un sit preferat? Eu închei cu un clip care îmi place mie mult… (Ştiu, l-am pus anul trecut… şi poate mai îl pun şi la anul…)

Sărbători fericite!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Emil spune:

    Sarbatori fericite si tie. Eu ascult colindele ca si mare parte din muzica pe trilulilu la sectiunea Audio. Se aud foarte bine si se incarca de fiecare data instantaneu.

  2. moroshan spune:

    Daca doriti cantari de sarbatori din… Betleemul colindelor (din Maramures, adica, v-ati prins!), recomandarea cea mai potrivita este să încercaţi pagina WEB http://maramuresul.blogspot.com unde, pentru o receptionare bună, este de preferat să daţi click (stânga) acolo unde scrie „direct link pentru Winamp”.
    Si, k un maramuresean neaos ce sunt, n-as vrea sa raman dator! Ce, numa’ de Petre Radu sa vorbeasca maestrul Capan, iak nu e monopol. 😉
    Ca sa ma credeti, incercati AICI: http://www.trilulilu.ro/moroshan/10f937a2dd1515 Asta ca tot a fost semnalata sursa asta, altfel de preferat in multe situatii. Restul, mucles! Prietenii stiu de ce.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *