Doar azi gratuit: Wondershare Flash Slideshow Builder


Citez din oferta de astăzi de pe GAOTD: Wondershare Flash Slideshow Builder V4.7 este un intrument distractiv şi uşor de utilizat pentru crearea succesiunilor de imagini foto flash impresionante şi a albumelor digitale pentru a le împărţi pe MySpace, Blogger sau o alte pagini web. Cu şabloanele predefinite, puteţi colecţiona pozele şi muzica dvs. într-un film flash dinamic pentru a împărţi online amintirile din vacanţă. Mai mult, puteţi îmbunătăţii albumul flash cu numeroase decoraţii, titluri animate, teme cu efecte şi sunet amuzant! După cum probabil ştiţi, Wondershare are o plajă largă de aplicaţii iar calitatea e… medie. Pentru începători pot fi excelente. Pentru profesionişti slăbuţe.

imagine

Programul costă în mod normal 50usd, de sărbători e vândut la 40usd, iar Dvs astăzi îl puteţi lua pe gratis de aici (20MB). Mai multe despre program pe pagina oficială. Citez din nou de pe GAOTD legat de ce oferă programul, pentru cei grăbiţi:

 • Transformaţi sute de poze în succesiuni de imagini dinamice flash cu muzică în doar câteva minute
 • Şabloane flash predefinite cu bară pentru Crăciun, familie şi persoana dragă.
 • Personalizaţi şablonul dvs. unicat cu un ajutorul instrumentului redutabil de design înglobat în program.
 • Peste 100 de efecte de tranziţie şi mişcare pentru a vă însufleţii pozele
 • Un album de poze perfect cu clipuri de artă, text animat, teme cu efecte şi altele
 • Retuşare a pozei şi filtre rapide precum cel de poză sepia şi altele
 • Posibilitatea de previzualizare şi publicare direct în format SWF sau HTML
 • Rezultat în format EXE pentru a vizualiza albumele flash fără să fie necesar un player suplimentar
 • Salvaţi ca şi screen saver sau trimiteţi prin email.
 • Plasaţi rapid şi uşor codul succesiuni de imagini flash în pagina dvs. web, pe MySpace şi Blogger
 • Suport online rapid şi foarte practic.

imagine

Există şi o notă pe care o preiau: Pentru a activa programul trebuie să vă înregistraţi în pagina producătorului (varianta completă gratuită). Apoi veţi intra în posesia codului de înregistrare cu care puteţi activa programul. Wondershare oferă suport gratuit online pentru acest chilipir. Dacă aveţi întrebări referitoare la Flash Slideshow Builder, nu ezitaţi să contactaţi suportul tehnic direct la Centrul de suport Wondershare sau trimiteţi un email la support@wondershare.com.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *