Totul (cică) despre iPad


Pentru că subiectul este fierbinte, după lansarea de ieri, revin puţin la iPad pentru a vă semnala în primul rând că are acum o adresă web, Apple.com/iPad, dar mai ales un articol de pe Mashable cu un titlu destul de pretenţios: Apple iPad – A Comprehensive Guide. Iar pentru început articolul vă oferă materialul video care se găseşte şi pe pagina de pe Apple.com, dar ei l-au capturat aşa că am putut să îl preiau şi eu mai departe… Mashable îşi împarte articolul în următoarele secţiuni: 1) Specificaţii; 2) Interfaţă; 3) Web, Emails and Maps; 3) Connectivity; 4) eBooks and Publishing Features; 5) TV, Movies and Video; 6) Gaming; 7) Productivity and iWork; 8 ) Pricing; 9) Availability; 10) Competitors. Şi în fine… What the iPad Lacks.

Aha! Acum înţelegem de ce îi spune “a comprehensive guide”. Acoperă mai toate informaţiile care v-ar interesa. Şi cu capturi. Dacă banii nu ar fi o problemă, mi-aş lua aşa ceva şi doar pentru eleganţă. Dacă netbook-ului (sau laptopului) i-aş putea suci “gâtul” astfel încât să se poată “plia” cu monitorul în sus, poate că aş zice “ce sens are iPad-ul?”, dar până atunci e o formă foarte elegantă pentru a consulta informaţii, pentru a citi, pentru a rezolva probleme precum corespondenţa electronică sau consultarea agendei. Nu totul se reduce la estetică: un astfel de dispozitiv (cu o baterie ce ţine 10 ore) îţi poate spori operativitatea. Am citit puţin amuzat, de dimineaţă, articolul de pe BloggingPro intitulat Seven Reasons Why You Need An iPad If You’re A Serious Blogger. Nu o luaţi în tragic: puteţi fi totuşi blogger serios şi fără iPad! În fine, să nu uit de unde am pornit: vedeţi articolul indicat în primul paragraf pentru o privire de ansamblu – cea mai bună găsită de mine până acum – asupra noului produs Apple.

Şi dacă vă întrebaţi cum o să supravieţuiţi fără iPad… atunci să ne amintim că are competitori. Tot Mashable prezintă 9 Upcoming Tablet Alternatives to the Apple iPad. Cam orice nu vine dinspre Apple e mai ieftin 😉 . Articolul nu are doar poze ci şi clipuri video demonstrative.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. sorin spune:

    E fain, se prezinta bine, se pricepe la orisice, pentru ca daca la ceva se pricepe foarte bine Apple, apai aia e reclama. Si reclama si-or facut cit China. Iara despre preturi, la cei 499 dolari anuntati, in Romania sigur va fi 1.000, dolari sau chiar euroi, si peste care se va adauga si nelipsita taxa te-ve-a, adica mai cumpara-ti daca mai ai chef… Ca doara asa-i la noi…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *