De relaxare: Rubble Trouble


Aşa după Mironar ne semnala zilele trecute, Nitrome a scos un nou joc. Mda, iarăşi de distrus 🙂 . Rubble Trouble vă pune în poziţia de demolatori de clădiri. Cu aceeaşi grafică simpatică, jocul oferă 30 de niveluri de biruit, între care există suficientă variaţie ca să vă menţină interesul. Astfel, la început punem bombe, dar apoi avem şi alte metode de distrugere, implicând ba elicopter, ba rachete, ba alte metode. Uneori şi misiunile diferă: dacă de regulă trebuie să dărâmăm o clădire în bugetul alocat, uneori apar mize suplimentare, precum salvarea vieţii unui muncitor aiurit rămas sus pe clădire.

imagine imagine imagine

Jocul oferă o balanţă între logică şi noroc. Adesea e vorba de dexteritate (eu m-am chinuit ceva cu condusul rachetelor), dar mereu e nevoie şi de calcularea precisă a paşilor. Mai ales când bugetul e la limită (fiecare bombă sau ce metodă folosiţi costă bani). Da, sunt şi unele niveluri cu “armament” nelimitat, dar acelea sunt doar ca să respiraţi mai uşuraţi din când în când. Spor la distrus!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Mironar spune:

  Azi a aparut Skywire VIP

  Scop: Fata de celelalte jocuri Skywire, de data aceasta va fi ca un fel de „ghiceste personajul”. Din telecabina vor sari personaje, la care trebuie sa le precizezi numele, de la nivelul 1 cu Batman, pana la alte nivele cu Piratii din Caraibe sau South Park, sau personaje din jocurile Nitrome. Va urez distractie placuta!

 2. radu spune:

  Cand mai apare un joc pe Nitrome, ca nu mai am rabdare?

 3. Mironar spune:

  Tocmai vineri a aparut Blast RPG:
  Scop: Esti un cavaler ce esti lansat de un tun. Trebuie sa aduni cat mai multe monede si pietre pretioase si sa obti o anumita distanta pentru a trece la nivelul urmator. De asemenea incearca sa distrugi monstrii ce vin asupra ta precum: lilieci, gelatini, schelete, capcauni, copaci, flacari, cufare vrajite, etc… Unele au un anumit element: foc, apa sau planta. Pentru a te descurca, poti cumpara de la magazin prin banii adunati arme pe care le poti folosi impotriva inamicilor. Pe parcursul jocului veti vedea ca puteti mari puterea atacului, agilitatii, pe cea a tunului, carisma (adica puterea de a aduna cati mai multi bani) si de aparare.
  Mult noroc in acest joc, relaxant, usor de ajuns la nivele mari (nivelul 5/6 in cazul meu)!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *