Time.is: atât de simplu şi util


Zilele acestea am avut nevoie să convertesc o oră exprimată în EST (Eastern Standard Time), la americani, în ora noastră. Am apelat la situl TimeAndDate.com. Are o interfaţă antică dar îşi face treaba bine. Utilizarea nu e tocmai intuitivă, dar după puţină adaptare veţi putea găsi orice ţară doriţi, oraş sau stil de timp. La Time Zone Converter click pe Other locations pentru a găsi o paletă mai largă de opţiuni. Dar nu ştiu de ce aş investi mai mult timp în a vă prezenta TimeAndDate.com când am găsit Time.is, un sit atât de simplu şi atât de util! De la lansare veţi vedea ora locală (m-a identificat din ce oraş sunt).

 imagine

Ce mi-a plăcut teribil de mult a fost că în boxa de căutare am început să scriu numele unui oraş şi imediat am văzut sugestii… având lângă ele ora acolo! Cu alte cuvinte încarc pagina, văd timpul meu (ok, acesta îl ştiam), încep să scriu b-u-e-n-o… şi hopa, deja văd Buenos Aires, Argentina şi lângă scrisă ora curentă de acolo! Ce poate fi mai rapid? Dar să zicem că vreau să ştiu ora 10 din Hong Kong la ce oră corespunde la noi. Merg la compare time şi scriu Hong Kong, apoi Bucharest, apoi la Highlight hours pun 10. Link direct: aici. Aha! Deci când în Hong Kong e ora 10AM la noi este 4AM.

imagine

Puteţi compara mai multe locaţii de pe glob.

imagine

PS: un articol de acum câteva zile vă mai poate da idei de alte situri – 6 Online Time Clock Websites For Fun & Accuracy


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *