Prin Labirintul Magic, în căutarea de comori


Magic Maze este un joc în care personajul nostru – nu ştiu exact ce fel de animal este, parcă un fel de combinaţie între pisoi şi vulpoi – ne poartă prin diverse labirinturi magice, construite în diverse lumi: deşert, ţara dulciurilor, gheţar… Aventura este de fapt o vânătoare de comori – bani , pietre preţioase – în căutarea porţii către următorul labirint şi a "cheilor" care o deschid. Îl facem pe prietenul nostru să se deplaseze cu ajutorul mouse-ului, indicându-i cu click-stânga unde să meargă, iar cu click-dreapta într-o anumită direcţie îi spunem să tragă într-acolo: în lăzi de lemn pentru a le deschide, sau în iepurii, şobolanii şi alţi "monştri" care ne atacă – este bine să nu înaintaţi prea repede, ca să îi puteţi depista şi să vă orientaţi pe direcţia în care puteţi trage în ei.

imagine imagine

Mai întâlnim şi cufere care se deschid pentru câteva secunde, sau altele la care ni se cere să găsim cheia. Toate cuferele şi uneori şi lăzile conţin elemente valoroase pentru noi, aşa că este bine să nu le ratăm. Aceste elemente pot fi: nori toxici care otrăvesc monştrii ce se apropie de noi, astfel încât nici nu mai e nevoie să tragem în ei; aripi de înger care ne conferă invulnerabilitate; lumini orbitoare care îi fac pe monştri să rateze mai mult loviturile; scut de fier care face ca loviturile duşmanilor să aibă mai puţin efect asupra noastră… Jocul este captivant şi nu foarte dificil, dar atenţie la felul în care trageţi: fixaţi bine direcţia de tragere pe monştri – să fiţi cu mouse-ul chiar pe ei, şi atunci vi se şi spune ce sunt şi câtă viaţă au -, altfel veţi trage în gol şi ei vă vor ataca în voie.

imagine imagine imagine

Harta din stânga sus a ecranului vă arată unde sunteţi în labirint şi unde mai sunt zone neexplorate. Vă recomand – chiar dacă aţi găsit la un moment dat ieşirea şi pietrele care vă permit să o deschideţi – să vă aventuraţi în toate, atât pentru "comorile" pe care le puteţi aduna, cât şi pentru satisfacţia jocului dus până la capăt. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *