NeatChat: un chat rapid


Se poate să aveţi nevoie la un moment dat de o discuţie în trei, patru sau mai mulţi. Poate unii sunt pe GTalk, alţii pe Yahoo! Messenger, alţii… pe nimic. Cum faceţi ca să puteţi discuta rapid online? Un chat ar fi excelent, dar nu doriţi să instalaţi aşa ceva pe situl Dvs (poate nu aveţi) sau să vă înscrieţi undeva. Vă trebuie ceva rapid, foarte rapid. Mai rapid decât soluţia NeatChat eu unul nu ştiu ce ar putea fi. Cum aţi intrat pe sit vi se cere să vă stabiliţi un nickname cu care veţi apărea în chat. În acelaşi timp veţi primi un link pe care să îl trimiteţi prietenilor Dvs.

imagine

Aceştia, când deschid linkul, îşi pot seta similar un nickname şi… discuţia poate să înceapă! Nimic de configurat, ci totul gata de folosit. Interesant că se pot ataşa şi fişiere discuţiei. Probabil există restricţii de tip de fişier (ex: exe), de dimensiune (sute de MB), dar pentru documente şi alte situaţii şi dimensiuni uzuale merge fără probleme. A, era să uit! Se pot şi trimite mesaje private între utilizatorii unui chat. Ce ţi-ai putea dori mai mult pentru un chat rapid? Doar să nu dispară situl 🙂 . Sau să nu fie îngropat în reclame (pentru moment zero reclame).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,83 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Daniel spune:

    Ciao.
    M-am lovit de o problema: imi doresc un chat pentru o retea interna, si am inteles ca borgchat consuma o gramada de resurse.
    Poate ai vre- idee cu care sa ma ajuti?
    Merci.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *