Doar azi gratuit: PCHand Screen Capture Recorder Suite


Zi de zi GiveAwayOfTheDay ne oferă gratuit câte un program comercial. Iar în week-end şi câte un joc. Iată că astăzi oferta e cumva dublă, pentru că include, la pachet, PCHand Screen Capture şi PCHand Screen Recorder. “PCHand Screen Capture Recorder Suite, cel mai bun partener pentru captarea şi înregistrarea ecranului desktop, include PCHand Screen Capture şi PCHand Screen Recorder. Cu această suită de programe puteţi capta şi înregistra cu uşurinţă orice apare pe ecran. PCHand Screen Capture vă permite să captaţi ecranul, să optimizaţi cu ajutorul editorul încorporat şi să salvaţi capturile de ecran ca imagini, în timp ce PCHand Screen Recorder este conceput pentru a înregistrarea ecranul şi crearea de demonstraţii video cu sunet.”

imagine

Practic cele două programe împreună ar face 50usd (separat şi mai scump), dar azi puteţi să beneficiaţi de ele cu 0usd. Pentru captura de ecran – trăiască PrintScreen – există multe alternative gratuite… dar azi şi aceasta e gratuită. Vă permite să faceţi captură la tot ecranul, o fereastra activă, la o anumită regiune, chiar şi la conţinutul unei ferestre, făcând automat derulare. Evident, programul nu se opreşte aici. Puteţi aplica efecte pe capturi (contrast, luminozitate ş.a.) şi insera diverse elemente (baloane, linii, dreptunghiuri, săgeţi). Sunt şi nişte filtre, mai mult de distracţie. Cât priveşte instrumentul de înregistrare video, acesta se pare că scoate doar AVI-uri. Din nou puteţi înregistra tot ecranul sau doar o anumită regiune, după cum aveţi nevoie. În total aveţi de descărcat de aici o arhivă de 11MB.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *