Programe O&O gratuite (şi altele)


Dacă eşti pe fază poţi să prinzi multe oferte speciale ce îţi pot aduce cu zero virgulă zero lei programe uneori chiar scumpe. De programele O&O probabil că aţi auzit. Programul de defragmentare este foarte cunoscut. Actualmente a ajuns la versiunea 12, dar Dvs puteţi avea gratuit O&O Defrag Professional 11: de aici licenţa, iar de aici programul efectiv. Similar ar putea să vă intereseze O&O Unerase 2: licenţa şi descărcarea; O&O CleverCache 6 Pro: licenţa şi descărcarea; O&O SafeErase 2: licenţa şi descărcarea; O&O DriveLED 3: licenţa şi descărcarea.

imagine

Programul de defragmentare costă, ca exemplu, 50usd. În cazul la O&O DriveLED, de 30usd, ceea ce se oferă este… chiar ultima variantă (3). Ce face? Vă poate spune cât va mai ţine harddiskul 🙂 . Dar să nu ne oprim aici: o altă ofertă, de la o altă firmă, este WinX HD Video Converter Deluxe. Detalii despre program aici. De ofertă puteţi profita de aici – nu mai târziu de 15 martie şi profitând de cheia specială WINHCD-GIVE-AWAY-2010. Mai vreţi oferte? For-Free-On-Internet.com ne dă detalii despre Ashampoo Photo Commander 7, oferit gratuit (evident, cea mai nouă versiune este 8). Şi săpând pe net se mai găsesc şi altele…

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

11 comentarii

 1. Alin spune:

  Big thanks! Este un super program. Defragmentez cu el de aprox 3 ani (versiunea 10) si no probs. Nu aveam licenta in regula pe 10 asa ca este binevenita varianta asta. 😉

 2. mytools spune:

  O lista utila. Multumim. 🙂

 3. Gabone spune:

  Pacat ca se pare ca nu e compatibil cu Windows 7.

 4. mihai spune:

  Incepatorii se uita ca pisica la calendar. Nu stim daca merita sau nu. Ne umplem calculatoarele cu programe si ne inlocuim poate programe mai bune. Putine explicatii va rugam. Multumim.

 5. radu.capan spune:

  Din pacate pe scurt doar acum: programele O&O se adreseaza de regula celor cu cunostinte medii spre avansate. Adica sunt instrumente complexe.

 6. mihai spune:

  Instaland programul de defragmentare antivirusul spune ca e virus.

 7. radu.capan spune:

  Cu siguranţă intră la categoria „false positive” sau alarmă falsă. Un program elevat presupune operaţiuni de nivel jos în calculator, suspectate de mulţi antiviruşi.

 8. mihai spune:

  Imi poate spune cineva cum sa-mi salvez, citesc, un mail in care apar litere si cifre, la inceput scrie ca e in format rtf si pdf. Multumesc.

 9. mihai spune:

  Chiar cand antivirusul (BitDefender) da numele virusului?

 10. radu.capan spune:

  Hehe… Eu ma indoiesc ca e virus, dar nu vad de ce ati urma cu instalarea. Nu e un program obligatoriu.

 11. mihai spune:

  Multumesc. Intrebam si pentru viitor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *