Gadget-uri pentru Windows 7


Deşi personal pun mare preţ pe un desktop bine organizat şi curat vizual zilele trecute odată cu folosirea mai intensivă a Windows 7 (pe Vista nu l-am băgat în seamă iar XP are totuşi deja o vârstă) am căzut în "păcat" şi mi-am pus nişte gadget-uri. Însă cum setul implicit cu care vine sistemul de operare nu mi-a satisfăcut pretenţiile şi nu mi-a îndeplinit nevoile am căutat şi găsit un alt set de gadget-uri, pe care doresc să îl recomand şi dvs. Chameleon Glass (descărcare directă aici) este un pachet care pune la dispoziţie 14 gadget-uri.

imagine

Pe de o parte sunt foarte frumoase vizual vorbind, bazate pe efectul Aero cu transparenţă, suportând orice fundal (wallpaper) pe desktop, pe de altă parte foarte practice, cu multiple posibilităţi de configurare. Instalarea setului Chameleon Glass de 9 MB este foarte simplă: descărcare, dezarchivare şi executare. După cum am amintit sunt oferite 14 gadget-uri, le enumăr preluând ordinea autorului, unele nu au nevoie de explicaţie: calendar, clock, control (oferă posibilitatea închiderii sau restartării calculatorului direct de pe desktop), cpu, email, netbars (monitorizează lăţimea de bandă consumată), netstats (monitorizează traficul pe net), notescolour (notiţe pe fundal colorat), noteswhite (notiţe pe fundal alb), onedrive (oferă statistici privind spaţiul liber pe calculator), radio, recyclebin, stats (oferă statistici privind diferite activităţi ca de ex. timpul online sau offline, IP local, statutul bateriei), weather.

Captura de mai sus poate induce în eroare> ea doreşte să arate diversitatea pachetului descris; între timp numărul de gadget-uri active pe desktoptul meu s-a redus, însă sunt deschis oricăror altor recomandări prin intermediul comentariilor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. ValsiS spune:

    Am facut si eu un mic gadget pentru radioul valsis. Sper sa va placa.

    http://gallery.live.com/LiveItemDetail.aspx?li=8033cbbb-170b-4d04-8f89-12689153ad78

  2. jürgen.toth spune:

    De remarcat ar fi şi suita de gadget-uri XWidget: http://www.xwidget.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *