Doar azi gratuit: WinUtilities 9.4 Pro


WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Această suită conţine unelte pentru curăţirea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile. Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shortcut-urile nefuncţionale şi să dezinstalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin,  funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

imagine

Am citat prezentarea oficială de pe GiveAwayOfTheDay, care mediază oferirea gratuită a programului WinUtilities. De ofertă puteţi profita de aici (nici 7MB), dacă instalaţi până nu expiră oferta (mâine la ora 10). Altfel programul vă costă 40usd. Dacă numele vă sună cunoscut este fie pentru că programul are un renume în domeniul lui, fie pentru că vă amintiţi că a mai fost oferit odată, în octombrie trecut (versiunea 9.1). După cum vedeţi mai sus, programul oferă o lungă listă de instrumente (circa 20), bune de avut în preajmă. Dacă vreţi să vedeţi mai în detaliu ce poate acest program mergeţi aici. Nu are interfaţă în limba română. Dacă o traduceţi Dvs puteţi primi o licenţă gratuită.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. mihai spune:

  Este mai bun ca Glary Utilities? Parca ar fi asemanatoare. Multumesc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *