De relaxare: Turnellio


Genul match three cunoaşte n variante, dar puţine mai reuşesc să inventeze ceva. Fie schimbă temele (acvatic, toamnă, piuliţe), fie adaugă piese speciale cât mai extraordinare şi mai neobişnuite. Dar în esenţă toate sunt la fel: schimbi poziţia a două piese pentru a forma un grupă de minim trei piese de acelaşi fel (culoare). În Turnellio avem în sfârşit o idee nouă. O modificare mică, dar care îi dă multă prospeţime: în loc să schimbăm locul a două piese dăm clic pe una şi ea se va roti în jurul propriei axe (în sensul acelor de ceasornic). Vom căuta acele rotiri care conduc spre formaţii de minim 3.

imagine imagine

Pare simplu, dar problema este că atunci când am rotit o piesă şi această rotire nu a generat o formaţie de trei, o altă piesă, aleasă la întâmplare de pe tablă, înţepeneşte. Poate fi eliminată doar făcând formaţie cu ea. În plus mai apar şi găuri care nu se completează foarte uşor. De-a lungul nivelelor piesele îşi mai schimbă forma, dar e irelevant. Înţeleg că apar şi nişte piedici noi, dar eu nu am ajuns încă la ele.

Nu există contor de timp aşa că puteţi juca după ritmul Dvs. Căutaţi să faceţi formaţii de trei, dar fiţi conştienţi că nu se poate mereu. Uneori va trebui să alegeţi blocarea unor piese (nu puteţi alege care), ca preţ al avansării în joc. Muzica e plictisitoare, dar dacă chiar vă trebuie ceva drept fundal, vedeţi articolul de astăzi despre MoodTurn.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *