Owely: ţine şi vezi


Owely este un serviciu online care foloseşte şi un program ce trebuie instalat. Obiectivul? Împărtăşirea rapidă a ecranului (captură) sau doar a unei părţi din el. Aaaaaa… păi de ce am avea nevoie de Owely când avem tasta PrintScreen, putem apoi edita captura în ceva program, salva pe calculator, publica undeva online şi… gata! Păi tocmai pentru că acest drum poate fi mai lung. Când lucraţi un sit pentru cineva (sau invers: cineva vă face Dvs un sit) vă poate fi foarte util: în câteva secunde îi poţi spune “ţine şi vezi la ce mă refeream”. Poate vă pricepeţi la calculatoare şi prietenii vă întreabă des “cum fac aia? unde găsesc aia?” Owely te ajută din nou: pregăteşti ecranul cu ce trebuie şi apoi… “ţine şi vezi”.

imagine

Primul pas (de făcut o singură dată) este să vă deschideţi un cont (se cere un email valid). Al doilea (tot o singură dată) să descărcaţi, instalaţi şi rulaţi programul. Apoi el vă aşteaptă în systray sau puteţi folosi direct combinaţiile de taste. De exemplu Ctrl+Win+R pentru a selecta o regiune. Marcaţi-o şi apoi un Escape pentru a face decuparea regiunii (crop), “mâzgăliţi” captura de e cazul (păcat că nu sunt mai multe instrumente), iar apoi încă un Escape semn că aţi terminat. Captura va apare într-o fereastră de încărcare a ei online. E ultima ocazie să daţi un nume capturii şi o descriere (eventual sfaturi pentru destinatar).

imagine

Apăsaţi Upload şi după 1-2 secunde veţi vedea ceva ca mai jos. Mai rămâne să puneţi linkul în clipboard (îl regăsiţi oricând şi pe situl Owely, după ce vă identificaţi) şi să îl folosiţi în email, chat sau unde o fi cazul.

imagine

Iată la final clipul de prezentare a serviciului. Webdeveloperii vor recunoaşte situaţia…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. TzaCaNeL spune:

    Foarte bun programul. Mersi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *