Vă mai amintiţi de plastilină?


Un articol de pe SmashingMagazine de acum câteva zile, Plasticine Art Showcase: Shape Your Imagination, ne oferă posibilitatea să vedem până unde poate merge joaca cu plastilina. Da… până aproape de nivelul artei. Câteva zeci de fotografii ne arată folosirea plastilinei în reclame (jos pălăria pentru inventivitate) sau la coperţi şi ilustraţii pentru reviste şi cărţi. Dacă vi se pare o joacă de copil… încercaţi chiar Dvs să realizaţi aşa ceva 🙂 . Am regăsit-o în listă pe Irma Gruenholz, al cărei sit, DePlastilina.com, a mai fost pomenit în trecut pe CNet.ro şi unde puteţi vedea nişte  realizări superbe.

imagine

Dar lucrurile nu sunt neapărat statice. Selecţia SmashingMagazine include şi animaţii cu plastilină. Foarte interesante. Eu selectez una mai amuzantă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Cocuta spune:

    Nu stiu de ce, dar filmuletul asta ma duce cu gandul la porumbeii romani plecati hai-hui prin Europa. Pesemne asa au patit si europenii ca si pesonajul asta din film. Repet, nu stiu de ce, dar asta mi-a trecut prin minte din primele secunde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *