Mahjongg Dimensions Deluxe: mahjong 3D


Dacă credeaţi că toate jocurile gen mahjong sunt la fel, doar cu alte stiluri de piese inventate pentru variaţie, ei bine, Mahjongg Dimensions Deluxe e totuşi altfel. Şi nu pentru că ar avea o poveste fantastică să îmbrace jocul, sau pentru că l-ar combina cu alte mini-joculeţe. E vorba de faptul că aici, în locul tablei de joc plane, la care ne uităm de sus, cu piesele clădite unele peste altele, avem piesele dispuse în construcţii tridimensionale, pe care trebuie să le rotim pentru a vedea şi piesele "din spate". Cadrele vizuale feerice şi o muzică de fundal de calitate întregesc acest joc la care tridimensionalitatea îi aduce o turnură interesantă.

imagine imagine

Primele nivele sunt chiar banale – până vă obişnuiţi cu stilul de joc, cu întorsul tablei cu ajutorul mouse-ului sau al săgeţilor stânga-dreapta. Apoi construcţiile de cuburi cu simboluri devin tot mai mari, mai complicate. Le puteţi lua doar pe aceea cu acelaşi simbol şi care se află pe colţuri – să nu aibă lateralele prinse între alte piese. Puteţi chiar marca o piesă, să întoarceţi tabla şi să faceţi pereche cu o altă piesă care nu era vizibilă din unghiul iniţial de vedere. Provocarea constă şi în faptul că, dacă la mahjongul tradiţional vedeaţi dintr-o privire de ansamblu toate piesele libere, aici aţi putea uita "ce piese erau pe partea cealaltă". Şi jocul se desfăşoară contra-cronometru, deşi puteţi opta şi pentru varianta fără timp limită.

imagine imagine imagine

Dacă faceţi rapid perechi una după alta, primiţi punctaj bonus, ca şi în cazul în care faceţi mai multe perechi cu piese identice una după alta. Piesele speciale care apar de la un moment dat, dacă facem pereche din ele, ne dau mai mult timp, încetinesc scurgerea timpului, sau transformă toate cuburile în piese de acelaşi fel. Într-un timp limitat, puteţi lua în pereche orice piese, cu condiţia să fie pe colţuri. Dacă vă mişcaţi rapid şi strategic, puteţi să vă uşuraţi enorm munca pentru atunci când piesele revin la normal. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *