Doar azi gratuit: Sothink Logo Maker


Sunt sigur că mulţi asociază Sothink cu calitatea, datorită unor produse precum DHTML Menu sau SWF Decompiler. Un alt produs al lor, despre care eu unul chiar nu ştiam, este destinat realizării de logouri. Sothink Logo Maker costă în mod normal 35 usd, dar astăzi îl puteţi descărca şi instala gratuit (putându-l folosi până la următoarea reinstalare a sistemului Dvs de operare). Pentru aceasta trebuie să mergeţi aici (11 MB). Dacă vreţi să vă convingeţi – merită? nu merită? – mergeţi la pagina cu mostre (iar ca să vedeţi mai multe folosiţi meniul din dreapta, unde sunt grupate: Classic, LetterBased, Popular, Cool, Badge). Există şi un tabel de comparaţii cu produse similare.

imagine

Descrierea ofertei GiveAwayOfTheDay sună aşa: Un program intuitiv şi extrem de simplu de utilizat pentru crearea de imagini logo în câteva minute. Nu trebuie să fiţi specialisţi în crearea de imagini logo pentru a crea logouri de înaltă calitate pentru companii, logo business, semnături web, butoane, iconiţe, etc. Oferă o bogată gamă de şabloane încorporate, culori presetate, stiluri de efect şi imagini logo bine realizate, toate acestea vor întruni aşteptările dvs. şi vor face loge-ul dvs. unic. Deasemenea, capacitatea de editare deosebită asigură un proces de creare logo plăcut şi uşor.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 9AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Houstain spune:

  L-am instalat si eu. Este un program destul de bun, cu o interfata simpla si usor de utilizat.

 2. Laur spune:

  L-am pierdut, si aveam nevoie de el. 🙁


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *