Puzzle-uri cu… fantezii


Mai corect e fantasy. Un gen care vizual e infectat din păcate de sexualitatea exacerbată. Dintre zecile de imagini avute la dispoziţie, 80% erau cu "luptătoare" ultra-dotate de la mama natură (ba pardon) digitală. Bun. Să trecem peste partea cu morala. Ceea ce a rămas în urma selecţiei sunt 18 imagini, majoritatea cu domniţe, dar decente (chiar dacă nu chiar pentru copii mici, dat fiind unele posturi mai violente), din spaţiul fantasy, pe care Oana le-a compilat în puzzle-uri. Şi pentru că imaginile alese sunt chiar frumoase, le-am pus mai jos şi într-o cutiuţă DropBox pentru cine vrea să le folosească pe post de tapeturi. Pachetul de puzzle-uri are 3.3MB şi poate fi descărcat de aici.

imagine

Ca de obicei nu aveţi nimic de instalat. Descărcaţi executabilul şi lansaţi-l. Am rugat-o pe Oana să felieze mai "drastic" imaginile, aşa că pasionaţii de puzzle-uri vor avea mai mult de furcă acum, pentru că sunt multe imagini cu peste 150 de piese mici. În plus câteva, nu spun care (nu ştiu care), sunt cu piese rotite. Click dreapta pe ele, apoi click stânga pentru rotire. Nu uitaţi să folosiţi imaginea-fantomă (ghost) care vă poate ajuta în rezolvarea puzzle-urilor.

imagine

Şi iată şi imaginile. Puteţi descărca oricare imagine vă interesează şi apoi "adapta" pentru monitorul Dvs (scala, decupa, după nevoie).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *