Detectivul Sherlock Hooves (Copite) la fermă


Cei care au văzut filmul Barnyard (Grajdul vesel), din 2006, vor recunoaşte personajele Otis – vaca, şi Pip – şoarecele, care în jocul proaspăt lansatul Barnyard Sherlock Hooves, investighează dispariţia celorlalte animale de la fermă, prilej pentru un hidden objects pentru copii, dar nu numai. Pip îi anunţă în zori de zi lui Otis dispariţia animalelor, şi faptul că numeroase obiecte sunt împrăştiate prin fermă – fapt care se pare că ar avea legătură cu dispariţiile. Aşa că Pip se apucă să facă lista obiectelor ce nu sunt la locul lor, şi Otis începe să le caute, pentru a rezolva astfel şi misterul legat de ce s-a întâmplat la fermă în timp ce dormea.

imagine imagine imagine

Avem de găsit împreună cu Otis obiecte obişnuite, obiecte din mai multe bucăţi, obiecte care trebuie găsite într-un anumit timp dat, unelte speciale şi sticle de lapte – acestea din urmă se acumulează la hint-uri. După cum ne explică Pip la început, obiectele găsite vor fi bifate în lista lui – în care vedem forma lor -, unele dintre ele intrând în inventar. De aici le putem lua mai apoi pentru a face diferite acţiuni cu ele, ţinând mouse-ul apăsat mai mult timp – să tăiem iarba sau să deschidem sacii de seminţe cu foarfecele, să spargem pietrele cu ciocanul, să greblăm frunzele… Ni se şi sugerează, dacă dăm click în unele locuri, că am putea face acolo o anumită acţiune. Când am terminat găsit obiectele dintr-o listă, ni se arată urma unui animal şi indicii despre locul în care se află.

imagine imagine imagine

De-a lungul jocului, care ne poartă prin şase locaţii de la fermă – coteţul găinilor, hambarul, păduricea… -, putem câştiga diferite medalii şi şapte tapeturi. De asemenea, de la un moment dat este disponibilă şi varianta în 2 jucători, contra unui prieten sau a computerului. În această variantă ne vine cu schimbul rândul la a găsi obiectele indicate de Pip – cu cât le găsim mai repede, cu atât primim mai multe puncte şi mai avem ocazia de a găsi şi altele în tura noastră. Câştigă primul care ajunge la 5000 de puncte. Unele obiecte sunt destul de bine ascunse în spatele elementelor din decor, dar în general e cam clar ce nu este la locul lui. Dacă revenim într-o locaţie obiectele sunt mereu în acelaşi loc, nu îşi schimbă poziţia – pentru cei mai mari, ar fi fost un plus de provocare. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *