De relaxare: Tiny Castle


Nitrome revine cu un joc… mic. Tiny Castle. Eroul e pitic, acţiunea e (relativ) scurtă… Toate dimensiunile sunt mici, dar plăcerea aş zice că rămâne la cote mari. Cel puţin pentru cei obişnuiţi cu grafixa pixel-ată de la Nitrome. Poate în primele secunde vă veţi căuta cu oarecare disperare cavalerul albastru pe care trebuie să îl mânuiţi. Răbdare: îl veţi găsi. De siguranţă folosiţi săgeţile stânga şi dreapta pentru deplasare. L-aţi reperat? Atunci mai trebuie să ştiţi că se pot folosi săgeţile sus şi jos pentru salt sau deplasare pe scări, şi respectiv spaţiu pentru a lovi cu sabia. Evident, cu foarte micuţa sabie. Acestea ştiindu-le puteţi porni la aventura… de-un ecran!

imagine imagine imagine

Da, acest joc nu are n niveluri egal n ecrane. În mod surprinzător, decorurile se schimbă din când în când, marcând trecerea la alt nivel. Există o oarecare inventivitate ca să vă reţină atenţia: ba se vor inunda zone din castel, ba vor apare moştri ce vor dărâma ziduri… iar prinţesa, care la început pare a fi la o aruncătură de băţ sabie e mutată dintr-un colţ în altul, devenind (cum altfel?) tot mai inaccesibilă. Dar cavalerul nostru nu se lasă intimidat ci se obişnuieşte chiar şi cu teleportarea atunci când ea apare la un moment dat. Muzica e puţin cam repetitivă, dar probabil jocul nu ţine foarte mult (nu l-am terminat). Fanii Nitrome vor jubila de bucurie în faţa acestei noi producţii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Mironar spune:

  L-ati vazut pe Vlad Tepes?

 2. radu.capan spune:

  Daaaaa… Credeam ca nu vad bine!

 3. Mironar spune:

  Azi a aparut Chisel! (Deocamdata poti sa-l joci doar pe miniclip.com.)
  Scop: In Chisel esti un sapator care trebuie sa micsoreze niste planete. Dar trebuie sa ai grija la obstacole. Va recomand la toti acest joc interesant.

 4. Mironar spune:

  Chisel e disponibil pe nitrome.com!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *