Reclame şi reclame


Deşi urmăresc în mod periodic anumite seriale de televiziune pe canale comerciale nu reuşesc să îmi amintesc de reclamele sau spoturile publicitare difuzate în timpul pauzelor obligatorii de publicitate. Spre deosebire de soţia mea şi alţi telespectatori se pare că sunt înzestrat cu un simţ special care face ca aceste reclame să mă lase rece. (Între noi fie vorba secretul constă în faptul că folosesc telecomanda şi schimb imediat canalul tv.) Deci nu pot ţine pasul în discuţii despre o anume reclamă care se repetă deseori şi poate părea chiar interesantă. În ultimul timp ca să fiu mai în temă urmăresc cu plăcere site-ul AdsOfTheWorld.com.

imagine

Pagina de start oferă spre vizionare imagini, bannere publicitare, de altfel foarte interesante. O căutare avansată este posibilă cu ajutorul celor patru boxe în care puteţi seta formatul media (mai importante sunt Print, TV & Cinema Film şi Radio), regiunea de pe glob, ţara de provenienţă şi industria comercializată. Din spirit patriotic am pornit o căutare pentru România. Au fost enumerate o serie de reclame relativ interesante. Dar şi bara de navigare poate stârni interes prin unele meniuri: meniul Recent vă conduce spre o listă cu reclamele nou-adăugate iar meniul Awards oferă o listă cu reclamele cele mai populare grupate pe luni. Ca exemplu aş aminti aici clipul lunii februarie Google Parisian Love.

Este suportată şi o latură socială, sunt permise comentarii şi interesantă pentru webmasteri este facilitatea de embed, inserare în propriile site-uri ale reclamelor. Totodată vă puteţi înregistra şi propune la rândul dvs. reclame spre integrarea în site. Unele meniuri duc spre alte site-uri ca de exemplu Logos = BrandsOfTheWorld.com, acesta la rândul său propune un meniu Fonts care oferă o serie de fonturi interesante.

La final un alt clip potrivit ultimelor zile cu soare, Wonderful Day cu final neaşteptat.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Reclame interesante şi inspira(n)te puteţi viziona şi la adresa web următoare: http://www.veryfunnyads.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *