Jocuri la birou


După mai multe ore de muncă la birou aţi ajuns la un punct în care doriţi să vă relaxaţi pentru câteva momente dar sunteţi sub observaţia şefului care nu permite pauze de cafea sau alte activităţi de destindere. Cum reuşiţi să distrageţi atenţia acestuia sau a colegilor care la rândul lor sunt foarte ocupaţi şi s-ar simţi chiar lezaţi de "lenea" dvs.? Nimic mai simplu: urmaţi acest link şi veţi fi conduşi spre un site web care vă permite să vă jucaţi la birou fără ca şeful sau colegii dvs. să observe acest lucru.

imagine

CantYouSeeImBusy.com (numele site-ului s-ar putea traduce liber prin ceva de genul: "Nu vezi că sunt ocupat?") oferă pe moment trei scurte şi simple jocuri de tip arcade. Foarte interesantă este interfaţa jocurilor. Toate au ca background, fundal meniuri din cunoscute aplicaţii office (Word, Excel). Fiecare joc este însoţit de câte o scurtă prezentare. Veţi fi invitaţi să introduceţi şi un nume de companie/firmă (de fapt un nume de utilizator) care va fi memorat, astfel încât dacă jucaţi mult (vai, vai J) şi atingeţi nivelele de dificultate ridicată punctele dvs. vă pot propulsa într-un top prezentat pe prima pagină a site-ului. Dacă jocurile vă satisfac le puteţi acorda diferite puncte de rating. Şi acum cele trei jocuri pe scurt:

Breakdown este un joc din genul breakout, jos aveţi o bară care (re)trimite o bilă într-un rând de propoziţii eliminând cu fiecare atingere câte o literă.

Leadership vă permite să manevraţi cu autorul tastelor cursor o rachetă printre liniile grafice indicând cursuri de bursă sau alte informaţii statistice, desigur fără să le atingeţi într-un fel.

Costcutter este o surprinzătoare variantă Tetris prin care minimalizaţi, ştergeţi rând după rând costurile unor proiecte dintr-un tabel Excel.

Grăbiţi-vă să gustaţi jocurile până nu află şeful dvs. de ele!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ghiurco spune:

    Minunat! Am intalnit si eu un articol undeva (cred ca era un program), care-ti dadea posibilitatea sa navighezi pe internet si pe monitor sa ai Office 2007. L-am cautat dar nu am mai dat de el.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *