AnyHub: alt serviciu de depozitare de fişiere


Se poate ca AnyHub să reziste doar câteva zile… sau câţiva ani. Nu ştiu şi nimeni nu poate şti (din prezent 😉 ). Vi-l prezint mai ales pentru simplitatea lui: pur şi simplu alegi un fişier de pe calculator, aştepţi să se încarce şi după aceasta vei primi un URL pentru descărcare, pe care îl poţi difuza prietenilor tăi. Da, există sute de servicii pe web care spun că găzduiesc fişierele noastre, lucru util mai ales când dorim să le transmitem unor prieteni fără să le încărcăm emailul cu ataşamente maaari. AnyHub se evidenţiază pentru moment prin 1) simplitate (am spus deja: încarci şi primeşti linkul de difuzat); 2) lipsa reclamelor (sunt sigur că vor apare); 3) limita per fişier de… 10GB!

imagine

Eu am avut la un moment dat probleme şi încărcând un fişier de 30MB, dar poate era ceva temporar. Să vedem cum se prezintă serviciul (pagina de întrebări frecvente).

Despre ce este vorba?

AnyHub este un serviciu de găzduire de fişiere rapid, gratuit şi simplu, pe care îl poate folosi oricine. Nici măcar nu trebuie să ai un cont!

Cât de mare poate fi un fişier?

Poţi încărca fişiere de până la 10GB.

Cât timp vor sta fişierele pe server?

În principiu fişierele vor fi păstrate pentru totdeauna, excepţie dacă încarcă termenii de utilizare ai serviciilor noastre.

De ce este gratuit?

Lăţimea de bandă şi harddisk-urile au ajuns destul de ieftine actualmente, aşa că ne-am gândit să facem ceva pozitiv pentru întreaga comunitate online. Cu această misiune în gând suntem hotărâţi să oferim un serviciu plăcut, care să nu te încurce, cum o fac alternative a la RapidShare sau MegaUpload.

Va deveni AnyHub un serviciu plătit?

În cele din urmă vizăm desigur să rămânem în profit pentru a putea supravieţui. Dacă va deveni necesar vom introduce cândva un plan premium, dar facilităţile de care te bucuri acum vor rămâne mereu gratuite.

Cine este în spatele serviciului?

AnyHub este dezvoltat de studentul australian Charlie Somerville, iar designul a fost creat de Matt Anderson, un talentat designer web din SUA.

Există şi un API pentru acest serviciu, care permite să publici dar şi să ai acces la ultimele fişiere publicate. Dacă vreţi să nu aibă alţii acces la ele, marcaţi Private în etapa de publicare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *