Din nou despre tinysong


Am mai scris despre tinysong acum aproape doi ani, aici, dar cum nu toată lumea ne citeşte de atâta timp îndrăznesc să reiau subiectul, şi cu câteva consideraţii noi. În primul rând TechCrunch spune că interfaţa a fost schimbată recent, din bine în mai bine. De fapt veţi regăsi aceeaşi simplitate ca acum doi ani, doar că dimensiunea socială e acum mai prezentă: după ce aţi ales o piesă puteţi foarte bine să răspândiţi linkul spre ea via Twitter, Facebook sau StumbleUpon. Evident, linkul fiind pus în clipboard îl puteţi folosi în emailuri, pe forumuri, în chat şi unde mai doriţi.

imagine

Serviciul tinysong va căuta foarte rapid după numele artistului sau titlul piesei şi partea bună este că şi poţi asculta acolo piesa. Ce nu s-a schimbat este că linkul conduce pe mai departe spre tăticul Grooveshark. În toamna anului trecut am scris despre Grooveshark că are haine noi. Serviciul continuă să existe deşi evident nu toată muzica este depozitată legal. Conflictul cu EMI a fost depăşit, problemele de copyright sunt rezolvate prompt conform DCMA, dar lucrurile nu stau 100% în regulă. Din câte înţeleg unii artişti sunt plătiţi când muzica lor este ascultată, dar aceasta cred că se limitează pentru moment la cei cu contract prin EMI. Ne bucurăm cât Grooveshark mai rezistă pentru că are incredibil de multă muzică bună, iar cu un cont gratuit poţi să îţi faci liste de piese, să le asculţi când vrei, să le împărtăşeşti. Există şi o mică extensie pentru Chrome pentru cei ce folosesc Grooveshark, dar din păcate doar pentru a sări peste piese, înainte şi înapoi, şi pentru pauză.

imagine

Acum un hint. Dacă pe tinysong veţi căuta full albums sau album veţi găsi unele albume integrale (urmăriţi timpul în Grooveshark, ca să vă daţi seama). Mie îmi plac acestea că le pornesc şi merg singure spre o oră. De exemplu The Best of Enya sau Tubular Bells II (Mike Oldfield). Audiţie plăcută!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *