Norton Internet Security 2011 Beta


Pe la începuturile folosirii calculatorului (adică prin anii 1990), foloseam Norton pentru protecţia împotriva viruşilor. Ani buni! Dar încetinea mult sistemul. Apoi am încercat diverşi alţi antiviruşi, pentru alţi ani buni folosind BitDefender. Între timp însă Norton şi-a mai spălat din ruşine şi, în timp ce nu e cel mai light la consumul de resurse, e o alternativă de luat în seamă… mai ales când e pe gratis. Norton Beta Center ne propune să trăim din 2010 soluţia pentur 2011 😉 prin Norton Internet Security 2011 şi Norton AntiVirus 2011. Ambele produse sunt beta (deci nu 100% fără probleme), puse la dispoziţie spre test gratuit.

imagine

Cu alte cuvinte nu e genul de experienţă de recomandat începătorilor, dar cei care doresc să aibă câteva luni (probabil tot 2010) un antivirus gratuit, mai mult, o soluţie completă de protecţie (dacă mergeţi pe Internet Security), ar putea fi interesaţi. Citez oferta pachetului complet: “Provides fast and light protection that won’t slow you down or get in your way. Proactively notifies you when other applications are slowing you down and impacting your PC performance. Protects your online identity so that you can search, shop and browse with the confidence of knowing you won’t be a victim of cybercrime.” Da, nu doar protejează de viruşi şi de situri care infectează ci monitorizează şi ce aplicaţii vă încetinesc sistemul. Merge pe sisteme de la XP în sus. E nevoie de înregistrare (cu adresă de email) pentru a folosi programul (pentru descărcare puteţi folosi un email fals, dar apoi pentru cheia de activare tot va trebui să folosiţi un email valid).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Cristi spune:

    Mi-a expirat licenta la BitDefender, o solutie de securitate foarte capabila, si tocmai mi-am instalat Norton Internet Security 2011. Arata si se misca mult mai bine decat versiunile din anii trecuti. Am ales o versiune beta pt ca am considerat-o peste ce ofera un antivirus free. Licenta se prelungeste o data la 14 zile printr-o simpla apasare de buton, si va fi functionala pana la 27 septembrie 2010, deci nu e disponibil pt tot anul 2010.

  2. radu.capan spune:

    Mulţumim de feedback.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *