Farm Frenzy 3: Russian Roulette


Când acum câteva zile am văzut Farm Frenzy 3: Russian Roulette pe Alawar.com am crezut că nu văd bine. Prima mirare a fost “ce e cu Russion Roulette?” A doua: “tot (Farm Frenzy) 3?” Ei bine, da. Exact aceeaşi Mărie cu o pălărie foarte-foarte puţin diferită (hainele de iarnă erau măcar puternic diferite). Aşa că am să o spun clar de la început: dacă jocul nu va pasionat peste măsură, această “reluare” nici nu merită atenţie; dacă sunteţi fani înrăiţi atunci bucuraţi-vă căci tocmai v-au sosit 90 de niveluri noi în exact acelaşi stil. Scarlett acum este preocupată de asigurarea hranei pentru… astronauţi. Mamă! Scenaristul era probabil în concediu.

imagine

Probabil ştiţi deja povestea: fiecare nivel are un anumit ţel (ex: n ouă), pe care le atingeţi folosindu-vă de diversele animale pe care fie le primiţi la început, fie le achiziţionaţi pe parcurs. Este un excelent joc de managament, cu o grafică amuzantă şi bine realizată. Aproape sigur unele niveluri le veţi relua: fie că nu veţi reuşi să le terminaţi din prima, fie că veţi dori un scor mai bun. S-au introdus şase clădiri noi şi cinci produse noi. la capitolul noutăţi intră ursul ce forează după petrol… dacă îi daţi miere.

imagine imagine imagine

Iată şi un clip de prezentare. Să sperăm că nu vom mai avea prea multe alte Farm Frenzy 3 (poate cu acţiunea mutată în China? în Egipt? în Mexic?). Aşteptăm cu interes Farm Frenzy 4, cu o înnoire cât mai semnificativă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *