AudioBox.fm: muzică in the cloud


Ai chef să asculţi ceva muzică bună. Iar “bună” e muzica selectată de tine… dar care e acasă. Dacă nu o păstrezi acasă ci “in the cloud” atunci o ai peste tot… unde ai internet. Printre mai multele soluţii de păstrat (şi ascultat!) muzica online se numără AudioBox.fm. Pentru 0,0 lei puteţi avea la dispoziţie 1GB pentru muzica Dvs. Cu 4 dolari pe lună spaţiul creşte la 11GB. Nu ştiu cine şi-ar permite 25 dolari pe lună pentru 151GB. După ce v-aţi deschis contul mergeţi la Cloud Web Player, care seamănă cu o aplicaţie standard… doar că e o webaplicaţie. Click pe Upload Media pentru a încărca piese de pe calculatorul Dvs (pot fi şi mai multe deodată).

imagine

După ce aţi încărcat ceva piese puteţi să le grupaţi pe liste şi evident să le ascultaţi. Aveţi şi funcţii de căutare. Planurile comerciale includ player pentru telefoanele mobile, cu alte cuvinte muzica fiind cu Dvs şi mai peste tot 🙂 . Planurile comerciale includ şi API, ceea ce deschide oportunitatea folosirii pieselor de pe alte situri sau chiar cu programe. Important: nu există nu fel de embed pentru piese, deci reţineţi că AudioBox.fm e doar un player online pentru muzica depozitată de Dvs, ascultabilă doar de Dvs identificat pe respectivul sit. Cu alte cuvinte nu e genul de sit unde să pui muzică şi să dai un link prietenilor să o asculte. În testele pe care le-am făcut AudioBox.fm s-a descurcat bine, de la viteza de încărcare până la cea de redare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Svall spune:

    Din pacate Audiobox nu mai are plan gratuit, doar un trial de 15 zile.
    Ar fi interesant un api ce sa se comporte asemanator audiobox, sau poate sugarsync – avand in vedere spatiul pus la bataie de catre cei de la Microsoft.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *