BileteOnline.CFRCalatori.ro


Mda, titlul acestui articol e un link care m-a făcut fericit astăzi (mersi Mihai!!!). Cei care urmăresc mai îndeaproape blogul ştiu că săptămâna trecută am fost plecat din ţară – dar punând articole programate şi cu Jurgen colaborator devotat, a putut părea că sunt în “zonă”, doar că nu au mai fost validate comentariile. Ei bine, m-am întors!!! Dar mă pregătesc să plec iar. Aproape, la Oradea, cu nu mai puţin de 30 de copii! Voi lăsa din nou online-ul, credeţi-mă că cu bucurie, pentru relaţionare nonvirtuală 🙂 . Abia aştept să plec cu aceşti copii în tabăra ce le-o pregătim în aceste zile. Dar bat câmpii cu lucruri care nu vă interesează. Ce este deci cu acel link?

imagine

Dacă folosiţi ca mine InfoFer.ro (cred că de ani de zile îl folosesc), atunci ştiţi că de acolo se poate afla uşor preţul unui bilet, fie el pentru clasa I sau a II-a, cu loc sau fără, pentru adulţi sau copii sau elevi… Spre ruşinea mea nu ştiam că CFR-ul nostru oferă şi mai mult. Şi mă gândesc că poate nu ştiaţi nici Dvs de posibilitatea de a comanda online bilete, la adresa deja pusă în titlu: BileteOnline.CFRCalatori.ro. Trebuie să vă deschideţi un cont (daţi o adresă validă, căci parola vă vine prin email) şi apoi puteţi trece la treabă. Webaplicaţie e poate puţin lentă, dar e bună. Şi ceea ce e extraordinar e că include şi “ofertele” mai noi, precum cea pentru mini-grupuri. Nu ştiaţi de aşa ceva? Nici eu până nu mi-a spus Mihai. Aveţi aici detaliile (anunţul e din 10 mai 2010).

imagine

Practic eu am economisit (nu personal, ci pentru tabăra pe care o organizăm) aproape o mie de lei (sau zece milioane, în bani vechi) folosind opţiunea mini-grup. Am sunat la agenţie să văd cum putem merge mai ieftin un grup de 30 şi ceva de persoane. Mi s-a spus că la grupuri se dă reducere, dacă sunt minim 35 (de fapt cred că era 30). Nu mi s-a spus însă nimic despre mini-grupuri. Noroc cu Mihai – a treia oară eşti pomenit, dar meriţi – care mi-a spus de această opţiune şi de BileteOnline.CFRCalatori.ro. M-a îndemnat să îmi fac cont şi să verific de acolo. Nu am comandat până la final biletele (am fost la agenţie şi le-am luat de acolo) dar am putut vedea cu ochii mei minunea. După ce prindeţi ideea cu mini-grup veţi putea constata şi câştigurile efective. Mai sus vedeţi luat bilete pentru un adult şi 8 copii (doi copii fac cât un adult, deci 1 adult + 8 copii face 5 adulţi, limita maximă) cu preţul de 146,1 lei. Dacă în schimb comand separat biletele iese 33.94 + 8*28,35 = 260,74 lei. Mda… 146 de lei în loc de 260! Merită… Când mergeţi mai multe persoane faceţi-vă calculele (nu la orice combinaţie merită) şi vedeţi de aceste mini-grupuri. Dacă nu călătoriţi vineri sau duminică puteţi beneficia de opţiune. Unde mai pui că reducerea se oferă la preţul integral (fie el şi Rapid), nu doar la partea de Personal. Eu, repet, am economisit astăzi aproape 1.000 de lei, fiind un grup mărişor. Iar valorile pe care le-am văzut online au fost exact valorile indicate şi la agenţie, când am plătit cash.

Iaca aşa v-am împărtăşit bucuria mea numită mini-grup + biletecalatori.cfrcalatori.ro. Dacă va fi de folos cuiva (deja lumea călătoreşte mai mult, cu vacanţa ce bate la uşă) mă bucur… Mie sigur mi-a folosit. Bravo CFR pentru ambele iniţiative.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. mihai.floran spune:

  Partea cu bilete online are și minusurile ei: nu poate fi folosită pentru cazurile în care se acordă reducere cu cupon (student, pensionar)

  De fapt bilete online este varianta îmbunătățită a sistemului de rezervări de la CFR Călători.
  Astfel la https://bilete.cfrcalatori.ro/online3/ cine își face un cont își poate rezerva biletul pe care apoi îl cumpără din gară. Cu toate astea varianta de rezervare e mai complexă pentru că : „După înregistrare trebuie să vă prezentaţi la o staţie de
  cale ferată care emite legitimaţii de călătorie în sistem
  electronic pentru verificarea datelor şi activarea contului”.

 2. state spune:

  Buna ziua, as dori 2 bilete dus intors Lugoj-Mangalia la vagon de dormit cu 2 paturi, pentru data de 21.07-27.07.2012, sau daca nu mai sunt as vrea la cuseta. M-ar interesa la cls 1 si cls 2 cate locuri sunt in compartiment. Multumesc.

 3. radu.capan spune:

  Super tare solicitare! Nici nu aţi citit ce scrie în pagină…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *