Box.net introduce sincronizarea


Am scris prima oară despre Box.net în 2007 (vezi aici), iar de atunci tot folosesc serviciul deşi, incredibil, la capitolul spaţiu-liber-oferit-gratuit nu a progresat deloc în tot aceşti ani. S-ar putea ca planurile comerciale să îi meargă atât de bine încât planul gratuit să fie un simplu moft, menţinut pentru “micuţii” care pot creşte cândva în clienţi serioşi. Ei bine, eu mă număr printre cei care folosesc gratuit Box.net, destul de des, mai ales când doresc să pun la dispoziţie online un set de fişiere. 1GB poate fi suficient pentru nişte poze, documente, arhive… Cine vrea mai mult poate cumpăra, desigur, dar nu sunt cele mai bune preţuri de pe “piaţă”.

imagine

Dacă acum revin la Box.net este pentru că intră acum şi pe felia de soft de sincronizare. Oferă un program ceea ce transformă Box.net în ceva gen DropBox (dar DropBox rămâne serviciul meu favorit, fără de care viaţa mi s-ar complica mult, mult de tot). Facilitatea este pentru moment disponibilă pentru clienţii care plătesc (nici la ei nu e încă pentru toţi), dar până la sfârşitul anului se pare că vor putea să îşi sincronizeze fişierele de pe calculator şi cei cu conturi gratuite. Anunţul oficial îl găsiţi aici, iar prezentarea facilităţii aici. Mai simplu e poate să urmăriţi clipul următor.

PS: Nu pot să nu mă întreb când va face şi Google acest pas. Am 80GB plătiţi la Google, dar ce folos fără un soft de sincronizare… Hei! Google!!! Aude cineva?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. topfilm spune:

    Eu folosesc DropBox impreuna cu toata echipa. Ofera din start 2G cu posibilitatea de a urca pana la 8G daca aduci prieteni in retea.

    Foarte util si exact cum spuneti aici, viata ar fi mult mai grea fara sincronizare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *