Tapeturi Google şi Bing


Scriam săptămâna trecută că Google a devenit mai Bing, referindu-mă de fapt la prima pagină, care a introdus imagini de fundal (apropo: Bing face aceasta deja de peste un an de zile… un “La mulţi ani!” întârziat). Fundalurile sugerate de Google sunt interesante şi s-ar putea să vă doriţi unele să le folosiţi ca tapet (wallpaper) pe calculatorul Dvs. Cum facem să ajungem la tapeturile de primă pagină de pe Google? Ele sunt la rezoluţii mari, deci pot acoperi multe “cazuri”. Procesul diferă de la navigator la navigator. În Internet Explorer daţi click dreapta oriunde e imaginea de fundal şi alegeţi Set as Background. Atât.

imagine

În Firefox şi Chrome e nevoie de o “şmecherie”: mergeţi jos de tot, de tot, de tot. Daţi click dreapta şi în meniu în Firefox veţi vedea Save Image As… iar în Chrome Salvaţi imaginea ca… Evident, textele diferă (sau coincid) după limba pe care o folosiţi la navigator. Hehe… şi uite aşa poţi descărca tapetul. Imaginea cu barca roşie ce o am acum e la 1600×1200. Iar acum să trecem rapid la Bing… şi Windows 7. A apărut şi pachetul Bing’s Best 3. Poate vă amintiţi că am scris aici de celelalte două – dar mai ales cum poţi folosi tapeturile dintr-o temă Windows 7 oriunde altundeva. Şi pentru că suntem în context de campionat mondial de fotbal, există şi o temă pentru microbişti.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Peter Robert spune:

    In ceea ce ma priveste, Google este o necunoscuta pentru mine desi reprezinta foarte mult procentual pe internet. Mi-am facut chiar un tabel cu una zi a saptamanii dedicate special pentru „Google Study”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *