Descărcaţi şi instalaţi MS Office 2010


Da, e articolul în oglindă pentru Descărcaţi şi instalaţi Windows 7. Acolo aveţi linkuri legale pentru a descărca Windows 7, precum şi paşii pentru rearm-are, care vă permit să folosiţi legal acest excelent sistem de operare de la Microsoft chiar pentru patru luni!!! Şi atenţie, Cătălin ne semnala în comentarii un kit care (cere înregistrare dar în schimb) merge 90 de zile, plus 5 rearm-ări (adică prelungiri cu alte 30 de zile). Acelaşi Cătălin, să trăiască, ne recomandă acest kit pentru MS Office 2010 care (la fel cere înregistrare dar în schimb) merge 60 de zile, plus, probabil, 5 rearm-ări. Puteţi merge pe această variantă sau pe linkurile dezvăluite recent prin blogosferă.

imagine

MS Office 2010 vine în trei distribuţii, după cum vedeţi mai sus. Alegeţi care doriţi să o testaţi şi mergeţi corespunzător:

Martin de la gHacks prezintă aici mai detaliat procesul de descărcare, dacă credeţi că aveţi nevoie de aşa ceva. Preluând din această sursă, LifeHacker subliniază că acest trial e gratuit pentru 60 de zile şi… mai mult. Vedeţi articolul nostru Şi MS Office 2010 se poate rearm-a. Succes!

imagine

A! Şi cei care nu doresc să se complice cu MS Office 2010 versiune de test (trial), nici nu au bani pentru versiunea cumpărată, sau pur şi simplu nu le place de Microsoft şi ce produce, evident există alternativa OpenOffice. Complet gratuită şi suficientă pentru mulţi dintre noi. Eu unul aş fi rămas la MS Office 2007 (versiunea profesională, cu licenţă) dar de dragul semnalării aici, pe CNet.ro, a unor facilităţi noi, de mai multe luni, cu încântare, folosesc MS Office 2010 via rearm-uri.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. Emi spune:

  Salut. Am o intrebare. Problema e: am MS 2010 instalat, iar in Word cand scriu cu diacritice si trimit documentul altei persoane nu i se mai vad diacriticele…
  Care e problema? O prietena de a mea a rezolvat problema instalandu-si din nou MS. Exista alta solutie???

  (p.s. – am scris o lucrare de licenta de 80 de pagini si cand am trimis-o la profa nu se mai vedeau diacriticele, si la print la fel… i-am trimis unei prietene lucrarea sa ii refaca diacriticele… 80 de pagini!!!)

  HELP?
  mersi anicipat 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *