Axialis Screensaver Producer


Nu e un program ieftin. Ba e chiar foarte scump. Axialis Screensaver Producer costă 70 usd, iar la acest preţ (fie unii îl vor lua piratat, fie) va fi de interes probabil cel mult pentru firme. Numele spune cam tot: e pentru realizat screensavere. Mai mult, permite şi distribuirea de screensavere. Dacă aveţi fotografii superbe sau mânuiţi bine flash-ul puteţi face bani cu el. Puteţi realiza screensavere şi distribui ca trial, iar programul vă pune la dispoziţie cele necesare pentru generarea de chei de funcţionale. Dar haideţi să vedem mai exact ce fel de screensavere poate compila acest program, iar apoi veţi decide dacă vă poate fi de ajutor.

imagine

Deci:

  • Sprite Screensaver: încărcaţi un PNG, alegeţi un fundal, şi indicaţi de exemplu ca PNG-ul să se mişte pe o cale aleatorie – bum! gata un screensaver în care de exemplu logoul unei firme se va învârti pe ecran, ca o bilă ricoşând din pereţi
  • Slideshow Screensaver: transformaţi un set de fotografii în screensaver, alegând de exemplu efectele de tranziţie dintre imagini
  • Flash Screensaver: ei, aici e tare de tot… cine ştie să realizeze animaţii flash poate face cam orice screensavere ar vrea!
  • Video Screensaver: dacă aveţi un clip promoţional (sau altceva) într-un minut poate deveni screensaver

De aici puteţi vedea exemple generate cu acest program (SCR-uri sau cu instalator). O prezentare mai detaliată a funcţionalităţilor găsiţi aici. Există şi tutoriale în partea de jos a acestei pagini.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. zolty spune:

    Parerea mea este bun program, dar se poate edita screensavere si cu programul ACDSee.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *