Beta pentru BitDefender 2011


Cu mai bine de o săptămână în urmă BitDefender, companie românească, a anunţat lansarea testelor pentru BitDefender Total Security 2011. Anunţul oficial îl găsiţi aici, el fiind însoţit de detalii despre produs şi imagini. Cei care vor să treacă direct la fapte au Beta.BitDefender.com la dispoziţie. Suita de aplicaţii (ce include Antivirus, Firewall, Protecţie Proactivă, Backup şi Optimizarea sistemului) este evident pusă la dispoziţie gratuit pentru teste. Dacă sunteţi confortabili cu testarea unor produse beta (sau dacă aveţi sunteţi în căutarea unei soluţii temporare, de câteva luni, pentru antivirus şi firewall, de la un nume mare dar fără să vă coste ceva) atunci intraţi în horă.

imagine imagine

Voi face acum un copy & paste din anunţul oficial.

Iată ce aduce nou versiunea BitDefender Total Security 2011 Beta.

 • NOU! Instalare restilizată. BitDefender 2011 se instalează rapid într-un singur pas fără să fie nevoie de repornirea PC-ului. Detectează viruşii înainte de instalare şi curăţă PC-ul pentru o utilizare optimă.
 • NOU! Search Advisor vă avertizează asupra paginilor nesigure în căutările pe internet, fiecare link fiind verificat în timp real în baza de date online a BitDefender.
 • NOU! Firewall Troubleshoot Wizard ce ghidează utilizatorii şi rezolvă cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimarea în reţea sau VPN.
 • NOU! Performance Optimizer vă arată care aplicaţii încetinesc PC-ul şi vă sugerează soluţii pentru a corecta problemele.
 • NOU! Gradul de protecţie se adaptează automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protecţie maximă fără încetinirea PC-ului.
 • NOU! Utilizatorii începători şi cei intermediari pot personaliza mult mai uşor interfaţa grafică.
 • Îmbunatăţit! Smart Schedule asigură performanţă maximă ajutând la eliberarea resurselor pentru alte procese cum ar fi media player-ul sau jocurile.
 • Îmbunatăţit! Setările pentru tune-up au fost îmbunătăţite.
 • Îmbunatăţit! Puteţi selecta interfaţa grafică ce vi se potriveşte nevoilor de securitate şi cunoştinţelor în domeniu (Basic, Intermediate şi Expert). S-au restilizat unele setări pentru utilizatorii începatori şi intermediari.

Şi ar mai fi ceva de copiat din anunţul oficial: În acest an BitDefender va acorda participanţilor la campanie prin tragere la sorţi un Apple iPad şi un Nintendo Wii. Pentru a se califica în campanie, participanţii sunt rugaţi să respecte instrucţiunile de testare de pe pagina web a campaniei.

PS1: Produsele BitDefender sunt de regulă disponibile în română şi engleză. Capturile de la beta sunt doar în engleză. Dacă un tester are versiunea 2011 poate ne spune dacă e disponibilă şi în română, sau nu.

PS2: BitDefender a intrat şi pe piaţa pluginurilor WordPress. Acum câteva luni – cred – am primit invitaţia să testez BitDefender AntiSpam Solution for WordPress, dar nu am ajuns să îl testez.  O căutare pe Google mi-a arătat că a fost testat de exemplu de Computerica.ro. Citiţi acolo opinii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Vlad spune:

  Exista doar versiuni in Engleza si Franceza.

 2. radu.capan spune:

  Mulţumesc de completare.

 3. Andrei spune:

  Am testat si eu pluginul antispam de la BitDefender si inca il folosesc pentru ca isi face treaba intr-un mod excelent! De cand l-am folosit nu am avut nici un comentariu spam care sa treaca de el. Si ce mi-a placut cel mai mult e ca iti ofera statistici mult mai detaliate decat akismet. Am scris si un review pe site despre el. E un inceput foarte promitator pentru Bitdefeneder acest plugin pentru WordPress.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *