Toy Story 3 + Shrek 4


Am fost acum câteva săptămâni la Toy Story 3. Mi-a plăcut, mult, foarte mult, dar după mine e un 3D forţat (adică între 3D şi 2D, în acest caz, diferenţele sunt mici). Un Avatar 3D s-a justificat 100%… chiar şi Bolt 3D mi-a plăcut mult. Toy Story 3 nu câştigă însă nimic prin 3D. În fine. Părerea mea. Am urmărit seria Toy Story de la început, la fel şi Shrek, care ajunge în curând pe ecrane cu Shrek Forever After.

imagine

M-am gândit că poate aceste filme au mulţi fani printre copii, în plus e vacanţă, aşa că de ce să nu transform tapeturile (câteva) în puzzle-uri? Şi uite aşa a ieşit un pachet de peste 6MB, dar care nu cere instalare şi conţine 48 de puzzle-uri. Puzzle-urile au între 12 şi 140 de piese (cel mai complicat e cel ilustrat mai sus). Fiind foarte multe cu 12-30-60 de piese evident pachetul se adresează în special copiilor. Ei, nici cei mari, pasionaţi de puzzle-uri, nu se vor plictisi. Jocul poate fi oricând repetat şi la reluare va fi din starea în care l-aţi lăsat. Nu aveţi nevoie de masă pentru piese, şi aceste piese nu se vor pierde niciodată (ce uşurare!). Da, nu e chiar ca experienţa unui puzzle adevărat, dar dacă tot plouă afară e bun ca activitate inside. Mai jos sunt şi tapeturile, pentru cei care vor să îşi decoreze calculatorul. Nu uitaţi de tagul puzzleuri dacă vreţi să găsiţi alte pachete realizate de noi de-a lungul timpului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Houstain spune:

    Frumoase filme. Am şi eu un roboţel primit în urmă cu ceva ani (acum am aproape 12), căruia nici acum nu i s-a terminat bateria. Nici nu ştiam că filmul se numeşte Toy Story, însă mi se pare că l-am văzut pe primul sau pe al doilea. Shrek mi-a plăcut foarte mult, primele două părţi, câte am văzut. Probabil că şi Shrek III şi IV sunt foarte frumoase!
    Noapte buna! Mâine mă duc la mare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *