MDownloader: descarcă de pe multe situri


FreewareGenius a scris ieri despre MDownloader şi mi-a reţinut atenţia. Programul permite descărcarea de pe situri precum RapidShare, Uploading, Hotfile şi altele fără să stai să urmăreşti şi să dai click după ce trec timpii de aşteptare (care sunt la prima descărcare de 30-60 secunde, dar apoi cresc până la jumătate de oră şi mai mult). Desigur, cu conturi plătite timpii de aşteptare dispar, dar şi atunci aceste managere de descărcări ajută. Eu folosesc de vreun an JDownloader şi sunt destul de mulţumit.

imagine

Cum abia acum l-am pus în funcţiune (are şi o versiune ce nu necesită instalare – yeeee!) nu mă pot pronunţa, aşa că îl citez pe autorul review-ului indicat la început.

  • Merge foarte bine.
  • Cu Ctrl-V sau butonul al doilea din bara de instrumente, Quick Paste, un URL din clipboard e pus automat spre descărcare.
  • Permite şi încărcarea (upload) de fişiere pe astfel de situri.
  • Merge cu cele mai comune situri de hosting de fişiere.
  • Descărcare după flux RSS.

Din constatările proprii pot spune că îmi place faptul că îţi permite să adaugi mai multe surse pentru acelaşi fişier, iar programul va vedea de pe care poate descărca. Nu îmi place în schimb că nu arată timpii necesari de aşteptare. Dacă e o pagină cu mai multe linkuri de descărcat, folosiţi File, Add links, apoi tabul Page. Interfaţa e mult mai simplă, aşa că cei cărora le place simplitatea vor îndrăgi această alternativă. În spaţiul alb din dreapta se afişează captcha atunci când programul nu reuşeşte să îl “descifreze” singur (la JDownloader îmi place că apare ca fereastră separată, în colţul dreapta-jos din Windows, aşa că nu am cum să nu văd). Dincolo de unele minusuri faţă de JDownloader, MDownloader pare destul de solid şi o alternativă interesantă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *