Cadouri de la Softpedia: WinUtilities şi altele


O căutare cu Google pe Softpedia după termenul giveway ne scoate în faţa ochilor câteva programe comerciale pentru care acest sit (care are în spate români, să nu uităm) a obţinut un acord de distribuire gratuită (nu trial ci full version). Şi poate WinUtilities e printre cele mai interesante din ofertă, dat fiind că e un program cunoscut şi pentru că reuneşte multe, multe, multe instrumente utile sub acelaşi acoperiş. Despre program am scris aici, aşa că nu am să reiau decât atât: WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare.

Toată şmecheria este să mergeţi la această pagină de pe situl producătorului programului, unde este pusă cheia de înregistrare. Cum scrie “Free for Softpedia users” nu mi se pare prea corect să copiez aici cheia respectivă. Oricum, vizitând Softpedia pentru a descărca programul şi YLcomputing pentru cheie, totul e OK. Merită să salvaţi cheia şi programul undeva pe calculatorul Dvs. Poate că oferta va dura mult timp (din câte văd ea a început cel puţin din decembrie 2009, poate chiar de mai mult timp), dar ce e sigur e sigur 😉 .

Bun. Ce alte programe mai sunt comerciale dar oferite gratuit via Softpedia? În ordinea în care apar în pagina de rezultate a căutării amintite pe Google: WinX DVD to iPod Ripper, WinX Blu-Ray Decrypter, LayerView, Aimersoft DVD to 3GP Converter, Platinum Guard, X-Setup Pro, Uniblue DiskRescue 2009, Paragon Virtualization Manager 2010… Pentru fiecare în parte va trebui să vă învârtiţi puţin să vedeţi nu doar ce face (merită instalat sau nu?) ci şi de unde luaţi datele de înregistrare: uneori sunt scrise în descrierea programului, alteori apar ca link extern în secţiunea de descărcare. Mulţumim Softpedia pentru oferte şi trebuie să fim atenţi ce altceva ni se va mai oferi pe viitor…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *