Farm Frenzy 3: Madagascar


Să scriu… sau să nu scriu? Farm Frenzy 3: Madagascar este a… câta? … continuare a deja obsesivei serii Farm Frenzy. La numărul 3 am văzut originalul, apoi plăcinta americană, ruleta rusească şi epoca de gheaţă. Ce mai lipsea oare? A, da, desigur: Madagascarul. Aşa după cum probabil intuiţi, este exact aceeaşi Mărie, cu altă pălărie. Drept urmare avem acelaşi joc cu decoruri diferite. Acum duşmanii sunt nişte gorile cu braţele suspendate, nu mai avem oi (pentru lână) ci struţi (ce dau pene) şi alte înlocuiri, în conformitate cu noua locaţie a eroinei Scarlett.

imagine imagine

Dacă semnalez această a enşpea variantă este 1) pentru cei care s-au născut recent şi nu cunosc versiunile anterioare şi 2) pentru cei care îndrăgesc atât de mult seria încât ar mai dori 90 de niveluri, să zicem ca bonus. Adevărul este că jocul e excepţional. Pentru copii poate fi o experienţă nu doar plăcută vizual ci şi utilă pentru obişnuirea cu… managementul. După cum probabil bine ştiţi, fiecare nivel are un prag de atins (ex: 10 ouă, 5 plăcinte), iar pentru aceasta trebuie să cheltuieşti cu cap banii pe care îi primeşti (nu mereu) la început, să îi sporeşti pentru a face investiţii, să alegi când şi ce cumperi, să fii mega-atent la ecran pentru a culege produsele ş.a.m.d. Management în toată regula! Dar nu doar cei mici îndrăgesc această serie: şi cei mari se vor trezi jucând cu frenzy-e, pardon, frenezie nivelurile, ba chiar revenind la unele pentru a lua cupa de aur.

La final ceva ce am observat astăzi: a apărut Alawar.ro! Nu ştiu dacă aceasta înseamnă că se vor putea mai uşor cumpăra astfel de jocuri din România. Pe sit nu apar preţuri – şi apare doar primul Farm Frenzy – iar din câte citesc trebuie să instalezi jocul şi apoi la lansare ai opţiunile pentru cumpărare. Sper sincer numărul jocurilor de pe Alawar.ro să ajungă cât mai rapid comparabil cu cel de pe Alawar.com, iar în plus să apară metode simple de plată – şi preţuri bune – pentru noi, românii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *