Promoţii (giveaways) pe Facebook


Facebook devine în ultima vreme tot mai de interes pentru firme, care nu doar că îşi crează pagini acolo, dar şi vor să aibă cât mai mulţi fani, ca să câştige încrederea şi să devină vizibile în spaţiul reţelelor sociale. Aşa se face că Facebook a ajuns folosit chiar şi pentru promoţii. Spune că “îţi place” (buton specific Facebook) de mine, iar eu îţi dau gratuit ceva. Ce? Păi de exemplu AnyBizSoft, care nu sunt străini de promoţii, de regulă pe situl lor, dau acum gratuit PDF to Word Converter. În februarie v-am mai spus cum puteţi obţine acest program. Dacă aţi ratat acea ocazie, acum vă trebuie un cont Facebook şi se rezolvă.

imagine

Mergeţi aici şi daţi click pe butonul de sus, unde scrie “Îmi place” (ei bine, poate scrie acelaşi lucru în altă limbă, depinde de navigator şi setările de limbă). Acest gest ar trebui să vă aducă cheia de înregistrare. Spun “ar trebui” pentru că nu am parcurs procesul. Dacă cu emailul e mai uşor (vezi EmailTemporar.ro), nu ştiu să fie ceva similar pentru conturi temporare Facebook 😉 . Oricum, cine vrea cu adevărat programul va găsi acest “cost” ca acceptabil. Dar să mergem mai departe. MakeUseOf oferă foarte des (dar nu la toţi, ci prin tragere la sorţi adesea) licenţe la diverse programe doar dacă treci prin acelaşi proces de “Îmi place” pe Facebook. Vedeţi de exemplu oferta cu WinX DVD Author de acum câteva zile. Sunt mai mulţi paşi, e drept, dar vedeţi din captura de mai jos care e primul pas…

imagine

Sincer, nu am dorit cu aceasta să fac reclamă la Facebook – sunt prezent mai palid acolo, dar mă bucur să fiu în contact prin acel sit cu unii prieteni de la mari depărtări – dar uite că e o poartă spre obţinerea în mod gratuit a unor programe comerciale. Iar MakeUseOf face uneori promoţii doar pe pagina lor Facebook.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. iulian spune:

    A mers! Multumesc mult pentru pont!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *