Invatam.net


Din ciclul “situri româneşti notabile” (în opinia mea) doresc să semnalez astăzi Invatam.net. Cu peste 4.000 de membri şi vreo 40.000 de postări e genul de sit unde există speranţe mari fie să găsiţi ceva anume, fie să puneţi întrebări şi să aşteptaţi un răspuns, dacă tema e neacoperită. Invatam.net nu e despre istorie, geografie sau limba română, ci e orientat pe teme ce ţin de calculatoare şi internet. Cu cuvintele lor: “Vei găsi aici tutoriale, articole unicat şi o comunitate prietenoasă.   Dacă eşti începător sau avansat îţi vei găsi locul alături de alţi pasionaţi de design. Poţi discuta despre diferite aspecte ale activităţii tale, cere informaţii, schimba links sau mesaje de forum, posta anunţuri şi descărca fişiere exclusive pentru Invatam.Net şi Wtricks.com.”

imagine

Probabil vă interesează secţiunile sitului, aşa că iată-le în continuare:

 • Web design
 • Web development
 • Web business … asa cum este
 • Forum si blog – comunitati online
 • Articole si tutoriale

Ultima secţiune, Articole şi tutoriale, merită o semnalare specială, reunind texte (şi dezbateri) interesante. Cum pe sit par a fi mereu câteva (până la zeci de) persoane, acest forum se recomandă ca un loc bun de întâlnire a celor care vor să împărtăşească din experienţa lor, cu cei care întâmpină diverse dificultăţi tehnice.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (10 evaluări, media: 4,70 din 5)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. Sunt membru acolo de peste doi ani de zile!
  Sa inteleg ca as fi „depedent” de el?

 2. dojo spune:

  Multumesc pentru prezentare si cuvintele frumoase. Invatam.Net este un forum de web design/development in care se pot discuta cam toate aspectele muncii online: branding, layout design, HTML, programare, SEO, freelancing etc. Ceea ce face, spun eu, situl special este chiar comunitatea si calitatea informatiei. Invatam.Net este condus pe un set strict de reguli si avem niste membri excelenti, care scriu bine si sunt activi. Lor le datorez dezvoltarea frumoasa a acestui proiect.

 3. Gica Contra spune:

  „Invatam.Net este condus pe un set strict de reguli si avem niste membri excelenti, care scriu bine si sunt activi.”
  Singurul lucru adevarat… este ca sunt activi! In rest… un forum cu utilizatori slabi (sunt si exceptii, dar putine) si cu subiecte la fel de slabe.
  Si spun asta din experienta mea cu acest forum.

 4. RedHat spune:

  @Gica Contra, cu toate ca ai dreptate, comentariul acesta ar trebui insotit de un nume real sau un nick dupa care sa poti fi recunoscut.

 5. Rdt spune:

  Intr-un fel Gica ai dreptate, a scazut putin calitatea forumului, dar se va ridica din nou, multi care au invatat una alta pe Invatam.net s-au dus. Asa ca acum sunt cei noi care vor sa invete, mai mult ca sigur ca isi va reveni.

  Apropo, ai putea sa ne zici si cine esti, totusi de ce te ascunzi dupa un user ? Daca esti activ in aceasta comunitate sau ai fost, inseamna ca si tu ai fost printre cei ce „Au invatat si au plecat”.

 6. RedHat spune:

  …sau a fost unul dintre cei care nu le-a convenit atitudinea unor mascarici de pe acolo. 😉

 7. radu.capan spune:

  Biiiine. E timpul sa punem punct comentariilor aici, pentru ca se aluneca prea mult. Exista opinii pro si contra, ceea ce nu mira pe nimeni. Mai departe sa isi formeze fiecare singur opinia.