Tapeturi de toamnă şi nu numai


O colecţie timidă dar de sezon a apărut acum două zile pe TripwireMagazine: 20 Beautiful Nature Autumn Wallpapers. Frumuseşele, dar departe de excepţional. Printre comentatorii la acel articol unul îşi recomandă propria galerie tomnatică, unde sunt câteva fotografii foarte frumoasă, precum acel “curcubeu de toamnă” – autumn rainbow. Dacă tot suntem la tapeturi, atunci să amintim şi o selecţie de ieri, apărută pe Noupe: 40 Beautiful Triple Screen Wallpapers. Nu aveţi trei monitoare? Nici o problemă: cu un editor grafic şi puţină pricepere veţi lua “partea” dorită.

imagine

Iar la final mai multe resurse pentru tapeturi! Ele sunt recomandate în articolul The 8 Best Sites For Funny Computer Desktop Wallpapers. Subliniez: funny wallpapers. Desigur, de regulă sunt secţiuni ale unor situri – mai cunoscute sau mai puţin cunoscute – dedicate tapeturilor.

imagine

PS: bonus – Beautiful Beach and Palms Wallpapers for Your Desktop.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Robert spune:

    Pai colectia asta slaba de tapeturi nu merita sa fie pomenita.

  2. Robert spune:

    Daca este permis sa postez linkuri in comentarii, iata un wallpaper pe care l-am gasit cu ceva timp in urma si care trebuie sa fie pomenit pe cnet: http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/2362/shepherd_in_romania.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *