BitDefender Internet Security 2011


Pe CEL.ro se desfăşoară de ceva vreme – dar încă pentru ceva vreme, mai exact până pe 31 octombrie (s-a prelungit la 30 noiembrie) – o competiţie intitulată “BitDefender te premiază” (regulamentul, ca fişier PDF, îl găsiţi aici). Pe scurt, cumpărând un produs BitDefender de pe CEL.ro puteţi câştiga unul dintre următoarele premii: 3 handsfreeuri Plantronics Discovery 925; 3 PDA GPS Serioux NaviMATE; 30 de căni. Recomandarea mea ar merge spre Antivirus BitDefender Internet Security 2011 3 licente 1 an Retail, la 166 lei. Trei calculatoare rezolvate dintr-un foc!

imagine

Personal nu mai folosesc BitDefender de când am trecut pe Microsoft Windows 7 cuplat cu excelentul Microsoft Security Essentials (gratuit… dacă aveţi Windows-ul cu licenţă). Dar până anul trecut, de mulţi, mulţi ani, am folosit BitDefender. De fapt decembrie acest an va fi primul an – de când folosesc BitDefender – când nu îmi voi reînnoi licenţele. Dar să zicem că nu folosiţi Windows 7 (sau poate nu legal), ori nu vă încredeţi în MSE şi preferaţi BitDefender. Campania de pe CEL.ro vă poate aduce nu doar protecţia BitDefender, ci şi – cu puţin noroc – un premiu. Handsfree Discovery 925 costă la CEL.ro 283 de lei. Cât priveşte PDA-urile, nu îmi este clar anume despre care produs e vorba, dar aici puteţi vedea ce are CEL.ro în stoc.

Generaţia pentru 2010, pentru utilizatorii individuali, vine în trei versiuni: Antivirus Pro 2010, Internet Security 2011 şi Total Security 2011. Un tabel comparativ ca să înţelegeţi care ce oferă găsiţi aici. Detalii despre BitDefender Internet Security 2011 sunt aici. Iată şi o prezentare (flash), în română, a noutăţilor.

imagine

Sau noutăţile ca text:

  • QUICK SCAN: Noua funcție Quick Scan folosește tehnologia in-the-cloud, detectând mai rapid și eficient amenințările noi sau necunoscute.
  • SEARCH ADVISOR: BitDefender 2011 atribuie diverse clasificări de siguranță rezultatelor afișate în urma căutărilor tale, dar și alerte cu privire la site-uri web ce ar putea conține programe de tip spion, sau alte amenințări malware.
  • VIDEOCLIPRI EXPLICATIVE: Cu ajutorul acestei funcții poți vizualiza, pas cu pas, toate acțiunile necesare configurării produsului tău BitDefender.
  • COMENZI RAPIDE ÎN PAGINA DE GARDĂ: Toate produsele gamei BitDefender 2011 le oferă utilizatorilor cu nevoi specifice, precum părinții sau fanii jocurilor virtuale, posibilitatea de a-și crea propria pagină de gardă, adăugând comenzi rapide către funcțiile utilizate cel mai des.
  • ASISTENȚĂ INTELIGENTĂ: Noul BitDefender include o serie de sugestii personalizate și alertări, relevante pentru activitatea recentă a utilizatorului.
  • CONTROL PARENTAL ÎMBUNĂTĂȚIT: Părinții pot verifica de la distanță activitatea online a copiilor lor și pot schimba configurația funcției Control Parental.

Nu uitaţi că 30 de zile puteţi testa gratuit programul. Nu uitaţi şi că reînnoirea licenţei costă mai puţin (excepţie când găsiţi oferte noi cu promoţii speciale, ce fac mai ieftină luarea unui pachet nou decât prelungirea celui vechi 😉 mai rar, dar se întâmplă).

PS: Dacă vreţi MSE cu Windows 7, iată ce promoţii are acum CEL.ro pentru noul sistem de operare al Microsoft, ce recent a împlinit anul de existenţă şi are un succes fenomenal în toată lumea.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *