Min.us, ca şi DropMocks… plus minus


Vă amintiţi de DropMocks? Am scris în septembrie despre respectiva soluţie ultra-mega-simplă de partajare rapidă a unui set de fotografii. Desigur, sunt soluţii precum Flickr, Picasa, Facebook… dar toate cer un cont, ocupă un spaţiu din cât ai, trebuie să vezi cum faci share… Cu DropMocks pur şi simplu tragi pozele în fereastră, se publică şi primeşti un link la galerie pe care îl dai prietenilor. Ei bine, similar, ba chiar prea similar, acţionează şi Min.us, a cărui primă pagină o vedeţi mai jos. Navigatoarele moderne vă vor permite să trageţi (drag) cu mouse-ul din Explorer mai multe fotografii şi să le lăsaţi (drop) în fereastră – ele se vor publica imediat…

imagine

Vedeţi în captura de mai jos cum se desfăşoară procesul de încărcare (upload). De remarcat faptul că în timp ce se publică fotografiile deja apar două linkuri: cel pentru tine, cu posibilitatea de modificare/editare a galeriei, şi cel pentru “spectatori”, adică pentru cei care trebuie doar să vadă imaginile. Da, în timp ce pozele se încarcă tu poţi deja face cunoscut linkul, într-un email, pe Facebook sau unde vrei.

imagine

La final avem galeria, care arată foarte-foarte mult ca la DropMocks. Doar că apare lista cu fotografiile – ce bine era dacă o făceau să apară doar la mouse-over, în rest un fade ceva… În partea pozitivă e linkul Download all pentru a descărca toate imaginile cu un click. Pentru a vedea galeria în acţiune mergeţi aici.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Sorin spune:

  Un „plus” pentru „Min.us” ar fi site-ul pereche „Pl.us”!!!

 2. John Xie spune:

  Hi!

  John here from Minus and just wanted to wish everyone a Happy New Year!

  As a new years surprise, we’ve deployed and added File Upload Support today so give it a try by drag dropping any files onto http://min.us now!

  On top of that per upload size limit is now 10MB! Read more on http://blog.min.us or try uploading some files now onto http://Min.us

  Cheers and again be sure to email us info@min.us any suggestions you have!
  John


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *