BitDefender are promoţie de Halloween


Şi nu e încheiată! Citez: De vineri, 29.10.2010, ora 12 până vineri 5.11.2010, ora 16 îţi oferim discount-uri la achiziţia oricărui produs din gama BitDefender 2011. În spatele fiecărei uşi se găseşte reducerea corespunzătoare soluţiilor noastre de securitate. Şi ca suspansul să nu fie prea mare, vedeţi în captura de mai jos cum reducerea creşte cu produsul: la Antivirus Pro 2010 e de 15%, la Internet Security 2011 e de 20% şi la Total Security 2011 e de 25%. Probabil veţi sesiza că la ultimele două produse pe pagina promoţiei scrie 2010 în loc de 2011. Şi totuşi, e vorba de gama 2011.

imagine

După cum vedeţi în captura de mai jos, cu reducerea dar plus TVA-ul, preţul ajunge în lei la puţin peste 180 de lei. Într-o casă (sau cameră de cămin?) înseamnă linişte pe un an de zile pentru trei calculatoare. Eu spun că merită, dar rămân tot la Microsoft Security Essentials 😉 . Apropo: promoţia de pe CEL.ro a fost prelungită până pe 30 noiembrie. Dacă aţi citit articolul acesta după 5 noiembrie puteţi să vă încercaţi norocul pentru premiile BitDefender.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Adi spune:

  Salut.
  La indicatia ta am incercat si eu „Microsoft Security Essentials”. fiind gratuit mi-a fost chiar usor. Pana mi-a luat-o razna calculatorul. Nu se mai deschideau anumite ferestre, mergea greu. Am vrut sa reinstalez SO, dar mi-a zis cineva ca poate am virus. Am pus un Kaspersky, mi-a identificat ceva, mi-a devirusat si totul a fost bine. Acum pastrez tot Kaspersky, desi a expirat si nu-si mai face update-uri. Altfel spus pe propria piele, Microsoft Security Essentials nu e exceptional. (Am Windows 7 cu licenta)

 2. radu.capan spune:

  Hehe. Imi pare rau daca eu sunt autorul moral al problemelor. Nici pe calculatorul meu, nici pe al sotiei, nu au fost probleme de cand folosim MSE (multe, multe luni). Dar nici cu BitDefender inainte nu am avut probleme (totusi, incetinea sistemul). Experientele nu se pot generaliza, si ma bucur ca ai scris o altfel de experienta, chiar daca nu a fost placuta.

 3. Mihai Gavra spune:

  Si eu folosesc Microsoft Security Essentials de la aparitie l-am pus pe multe calculatoere si niciodata n-am avut probleme, il folosesc si pe Windows 7 ,64 biti si sunt foarte multumit de el.L-am testat si pe calculatoare foarte slabe si merge super .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *